![]() |
Koridor |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() KoridorKoridor Yazısı - Koridor Elif Ayvaz - Elif Ayvaz Yazıları Teneffüslerde koridorda kapıya yakın yürümeyin ![]() ![]() ![]() ![]() Koridorlar hep mi birbirine benzeyecek? Tozlu sınıflar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çok özlüyorum şimdi eskiyi ![]() ![]() Silip atmak kolay mı sanıyorsun sen? Kurtulmak kolayca bu labirentin koridorlarından? Her köşeyi dönüşümde çıkmazlara mı düşeceğim? Boşuna mı dolaşıyorum, oradan oraya boşuna mı sıçrıyorum? Kapısı olmayan koridorlarda kaybolmuş gidiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Keskin bir rutubet kokusu var kalbimin labirentleşmiş koridorlarında ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Buradan mı girmiştim ben bu labirente? Çıkmaz sokaklarında kaybolduğum ![]() ![]() ![]() O an aklıma en çok nefret ettiklerim geliyor ![]() ![]() ![]() Ve birden kapı açılmaya başlıyor ![]() ![]() ![]() Ve ben ışığı görüyorum, rutubetli, toz kokan koridorlarımın sonunda ![]() ![]() ![]() Elif Ayvaz |
![]() |
![]() |
|