Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
koridor

Koridor

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Koridor

Koridor Yazısı - Koridor Elif Ayvaz - Elif Ayvaz Yazıları

Teneffüslerde koridorda kapıya yakın yürümeyin Açılırsa yüzünüze çarpabilir Şimdi bu yüzden mi hep koridorun ortasından yürüyorum O küçük okuldan mezun oldum ve şimdi bu okuldan da mezun olacağım

Koridorlar hep mi birbirine benzeyecek?

Tozlu sınıflar Sıraların üzerine kazınmış isimler Bir gün benim ismimi de bulan olacak mı acaba o insan kalabalığının içinde?

Çok özlüyorum şimdi eskiyi "Sürekli eskiye dönüyorsun!" diyordu bana "Geçmişinden kurtul artık!"

Silip atmak kolay mı sanıyorsun sen? Kurtulmak kolayca bu labirentin koridorlarından?

Her köşeyi dönüşümde çıkmazlara mı düşeceğim? Boşuna mı dolaşıyorum, oradan oraya boşuna mı sıçrıyorum?

Kapısı olmayan koridorlarda kaybolmuş gidiyorum Uzun ince bir yol Sonunu bulamamaktan korkuyorum Nefes alamamaktan Düzlüğe çıkamamaktan Beyaz ışığı görememekten

Keskin bir rutubet kokusu var kalbimin labirentleşmiş koridorlarında Yürüyorum Rutubet kokusu, toz kokusuna karışıyor Yürüyorum Bir çıkış yolu arıyorum Keskin soğuk iliklerime işlemeye başlıyor Yürüyorum Karşıma bir kapı çıkıyor Kocaman, dev, kalın, aşılmaz bir kapı Ama anahtar deliği yok bu kapının Zorluyorum Açılmıyor Bir işaret, bir iz Bulamıyorum

Buradan mı girmiştim ben bu labirente? Çıkmaz sokaklarında kaybolduğum

O an aklıma en çok nefret ettiklerim geliyor Beni en çok kıran, hayal kırıklığına uğratan insanlar Birden onlara karşı içimde dayanılmaz bir acıma duyuyorum ve hepsini affediyorum

Ve birden kapı açılmaya başlıyor

Ve ben ışığı görüyorum, rutubetli, toz kokan koridorlarımın sonunda

Elif Ayvaz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com