Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ilhan, zimzalibim

Zimzalibim İlhan

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Zimzalibim İlhan

Zimzalibim İlhan Yazısı - Zimzalibim İlhan M Ali Gökhan - M Ali Gökhan Yazıları

Yorgunluk,basamakları çıktıkça artıyor,bir yandan da birazdan eve girecek olmanın rehaveti çöküyordu Eksik birşey kaldı mı acaba diye düşündü;ekmek,sigara,kıyma,yok yok diğerleri zaten evde var dediKarnıyarık yapacaktı, ne zaman karnıyarık yapsa aklına hep nikahı ve eline nikah memurunun klasik ''evin reisine veriyorum'' esprisini yaparak verdiği nikah cüzdanı gelirdiYarılan birşeyler vardı, patlıcanlar dışında da

Evin kapısını açınca, akşamdan kalma sigaranın sinmiş kokusu geldi burnuna, tüh sabah çıkarken camları açmayı unutmuşum diye geçirdi içindenHemen iki balkon kapısını açtı

Üzerini değiştirmek için yatak odasına yöneldi; gözü yere takıldı, eşinin akşam çıkartıp koltuğa attığı gömleğini, sabah çıkarttığı pijamasını ve yerdeki çoraplarını alıp banyoda kirli sepetine attı

Yatak odasına dönüp önce bluzunu,sonra eteğini,çorabını çıkartırken bacağına baktı, şunlar da aynı anda çıksalar olmaz,ne ağdaya gidilir bu halde ne de bu şekilde dolaşılır diye söylendi

Gardrobuna baktı, salaş bir eşofman aldı,yavaşça giydi,gözü krem rengi saten geceliğine takıldı ve gardrobu kapattı Nöbetçi öğretmen olduğu günlerdeki klasik yorgunluk yine üzerindeydi

Mutfağa geçip, bir kahve yaptı kendine, sigarasını yakıp küllüğe bıraktı, laptopunu masaya kurup müziğini açtı1000 küsür dakikalık kamu hattı tarifeli telefonu ile annesini arayıp, gün içinde eşi ve annesi dışında neden kimseyi aramadığını düşünerek hal hatır sorduEşiyle gün içindeki konuşmasını anımsadı bir an:

-Akşama ne yemek,var

-Karnıyarık yapayım diyorum

-Gün içinde giydiğin çorapları atma kirli sepetine,kokuları karışmasın benimkilerle

-OlurPatlıcanlarla ilgili bir isteğin var mı?

-Nasıl yani?

-Ne bileyim belki bir tanesini doğramadan sana ayırmamı istersin,çorabın yanında

-Çok komiksin! Birşey lazım mı akşama gelirken?

-Senden mi?

-Eve ben geleceğime göre!

-Biraz şefkat ve sevgiAyarlayabilir misin?

Dıtttt

İşine gelmedi ya kapattı hayatımın aşkı diye söylenmişti

Yemek hazırlanınca,laptopunun başına geçti,bir sigara daha yaktıŞu nicke de alışamamıştı; keşke daha kısa bir nick alsaydım diye düşündü,neydi Sahibeniz_Clara,şifreyi de girdi,sayfa tam açıldı dıt dıt sesleri başladı:

Mesajı Yazan; ayakyalartonton:

-Slm

-Merhaba

Ayakyalartonton çevrimdışı

Mesajı Yazan; zimzalibim ilhan:

-Bebeğim ayakların müthiş,köpeğin olup onları öpmek isterdim

zimzalibim ilhan çevrimdışı

Bunun gibi gelen 22 mesaja da şöyle bir baktı;bir iki tanesine cevap vermeye çalıştı ama nafile anında çevrimdışı oluyorlardı

Kapı çaldı,alelacele siteyi kapatıp masaüstünde sadece müzik ikonunu bıraktı

Gidip kapıyı açtı, deodorant/ter karışımlı kokulu eşiydi gelenHemen masaya oturulup yemekler yendiEşi masadan kalkıp önünde eğildi,ayaklarını koklamaya başladıBiraz kokladıktan sonra,çoraplar nerede dedi10-15 dakika sonra geri geldiBen biraz internette takılacağım dediMutfakta tek kalmıştıMasayı toplayıp,internetini açtıYine nickini girdi;Sahibeniz_Clara

Eşi salonda ikili koltuğa uzandı laptopu kucağına koyarak;o da nickini yazmaya başladı keşke kısa alsaydım diye düşünüp; zimzalibim ilhan

M Ali Gökhan

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com