![]() |
Zimzalibim İlhan |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zimzalibim İlhanZimzalibim İlhan Yazısı - Zimzalibim İlhan M ![]() ![]() Yorgunluk,basamakları çıktıkça artıyor,bir yandan da birazdan eve girecek olmanın rehaveti çöküyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Evin kapısını açınca, akşamdan kalma sigaranın sinmiş kokusu geldi burnuna, tüh sabah çıkarken camları açmayı unutmuşum diye geçirdi içinden ![]() ![]() Üzerini değiştirmek için yatak odasına yöneldi; gözü yere takıldı, eşinin akşam çıkartıp koltuğa attığı gömleğini, sabah çıkarttığı pijamasını ve yerdeki çoraplarını alıp banyoda kirli sepetine attı ![]() Yatak odasına dönüp önce bluzunu,sonra eteğini,çorabını çıkartırken bacağına baktı, şunlar da aynı anda çıksalar olmaz,ne ağdaya gidilir bu halde ne de bu şekilde dolaşılır diye söylendi ![]() Gardrobuna baktı, salaş bir eşofman aldı,yavaşça giydi,gözü krem rengi saten geceliğine takıldı ve gardrobu kapattı ![]() ![]() Mutfağa geçip, bir kahve yaptı kendine, sigarasını yakıp küllüğe bıraktı, laptopunu masaya kurup müziğini açtı ![]() ![]() -Akşama ne yemek,var ![]() ![]() -Karnıyarık yapayım diyorum ![]() ![]() ![]() -Gün içinde giydiğin çorapları atma kirli sepetine,kokuları karışmasın benimkilerle ![]() -Olur ![]() -Nasıl yani? -Ne bileyim belki bir tanesini doğramadan sana ayırmamı istersin,çorabın yanında ![]() ![]() ![]() -Çok komiksin! Birşey lazım mı akşama gelirken? -Senden mi? -Eve ben geleceğime göre! -Biraz şefkat ve sevgi ![]() ![]() Dıtttt ![]() İşine gelmedi ya kapattı hayatımın aşkı diye söylenmişti ![]() ![]() ![]() Yemek hazırlanınca,laptopunun başına geçti,bir sigara daha yaktı ![]() Mesajı Yazan; ayakyalartonton: -Slm -Merhaba Ayakyalartonton çevrimdışı Mesajı Yazan; zimzalibim ilhan: -Bebeğim ayakların müthiş,köpeğin olup onları öpmek isterdim zimzalibim ilhan çevrimdışı Bunun gibi gelen 22 mesaja da şöyle bir baktı;bir iki tanesine cevap vermeye çalıştı ama nafile anında çevrimdışı oluyorlardı ![]() Kapı çaldı,alelacele siteyi kapatıp masaüstünde sadece müzik ikonunu bıraktı ![]() Gidip kapıyı açtı, deodorant/ter karışımlı kokulu eşiydi gelen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eşi salonda ikili koltuğa uzandı laptopu kucağına koyarak;o da nickini yazmaya başladı keşke kısa alsaydım diye düşünüp; zimzalibim ilhan ![]() ![]() ![]() ![]() M ![]() |
![]() |
![]() |
|