Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
islak

İslak

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İslak

Islak Yazısı - Islak M Ali Gökhan - M Ali Gökhan Yazıları

Çok severdim ev arkadaşımı,Mert'iO zamanlar en çılgın üniversite evinin her öğrenci gibi bizimkisi olduğunu düşünür ve her aklı/vicdanı olan öğrenci gibi sıkı solcuyduk

Balık tuttuk yiyen ölür

Birden değil, ağır ağır

Okula giderken otobüse binmek lükstü bizim içinO yüzden sevdik biraz da Mert'le yağmurda yürümeyi; ya da hiç sevmedik,bir daha hiç yürümedim yağmurdaOtobüse de binemem yıllardır bir önyargı ile, sadece taksi binebildiğim

Etleri çürür ağır,

Balık tuttuk yiyen ölür

Mert'in en sevdiğim yanı; okulda hangi kıza karşı içim azıcık kıpırdansa akşam evde misafir olarak görmem olurduŞeytan tüyü vardı adamımda

Tenimize değen ölür,

Tuzla güneşle yıkanan,

Bu vefalı,bu çalışkan elimize değen ölür

Ağladığım tek erkek arkadaşım MertAç kaldığımızda ''İspanyol Soğanı'' diye kendimize lüks uydurup, evde yiyecek tek şey olan soğanı tuzlayamadan yediğim arkadaşım1,5 tlolan tuz pahalıydı o zaman bizim için

Badem gözlüm beni unut,

Bu gemi bir karatabut

Bir otobüs bileti ile geçen güzel haftasonlarıŞimdi aynı haftasonu için 1000 tl yetmiyorYağmur mu eksik olan, yoksa balkondaki sandalye mi çok yeni olan? Mağazalar doldurmuyor artık içimi

Rumbarından giren ölür,

Üstümüzden geçti ölüm

Odam,evde en büyük olandıBen istememiştimMert balkonlu ama bir o kadar ufak olan odayı istemiştiCamımda düzenli sıraya dizilmiş, Ahmet Kaya kasetleri,her yeni çıktığında alabilen jenerasyondan olmak güzeldiİlk Yeni Türkü kasedi olan ''Yeşilmişik''i aldığımda lise arkadaşlarımın bana bakışı hala gözümdedirYeşil kaplı,üzerinde bir iki çizgi olan bir kasetti Dükkan sahibi bile öcü gibi bakmıştı

Boynuma sarılma gülüm,

Benden sana geçer ölüm

Şimdi mi? Her sıkı öğrenci solcu gibi, ben de artık Demet Akalın dinliyorumTaksiyi de bıraktımVe zehirledim karımıSarılmak yerine pahalı hediyelerle gün devşiriyorum

Tek mutluluğum; çocuklarımın çürük yumurtadan olmaması

Çürük yumurtadan çürük, benden yapacağın çocuk

Bu gemi bir karatabut,bu deniz bir ölüdeniz

Islanmadan, karar vermeyinı

M Ali Gökhan

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com