Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gün, günün

Gün Senin Günün

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gün Senin Günün

Gün Senin Günün Yazısı - Gün Senin Günün İbrahim Meriç - İbrahim Meriç Yazıları

Leyla'm mı ol demiştim, Mecnun eyledin beni? Yaşadığımı sandığın sensizlik şehrinde bu gece yani biraz her gece gibi yatmadan önce yarım bardak sensizlik içtim Bazı geceler sıkıntılar ormanında buluyorum kendimi kaybolmuşluğumla Sen ağlıyor sanıyor, ağlıyorum Gözlerimden yaş yerine yine sen akıyorsun Sensizliğe uzandığım geceden kalkıp hiç kimselerin gezdiği sokaklarda ellerim cebimde geziyorum

Yıldızlara bakıyor "keşke yıldız olsaydın " diyorum! İşte o zaman her gece görürdüm seni Yıldızlardan çok ötelerde olduğunu anımsıyor sonu sende bitmeyen yola devam ediyorum Yol kenarında duran çöp kutusunun dibinde yatan sokak köpeğini görüyorum O'da en az benim kadar sahipsiz Üşütüyor gece sokak köpeğini Sokak köpeği geceye, ben sana üşüyorum

Gecenin denizinde tabanı delik, kürekleri kırık sandalım ile ilerlerken pusulasını kaybetmiş kaptan gibiyim birazda hoyratça Adını yer ile göğe sığdıramazken ben, adını sığdırdın bana ait olmayan bir kalbe Neden? Şimdi gemisini batırmaya gönüllü kaptan kadar batırıyorum gemimi yani kendimi, yani bizi Ölüyorum işte bizsizliğe

Sevin; gün senin günün

İbrahim Meriç

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com