![]() |
Mazi Denizinde Yüzüme Vuran Anılar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mazi Denizinde Yüzüme Vuran AnılarMazi Denizinde Yüzüme Vuran Anılar Yazısı - Mazi Denizinde Yüzüme Vuran Anılar İbrahim Meriç - İbrahim Meriç Yazıları Uzun zaman geçti Dila'yı görmeyeli ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gerçek olmasını istediğim rüyalarım vardır benim! Son bir kaç haftadır her gece rüyalarıma misafir olup bana serzenişte bulunuyor gözyaşları içerisinde ![]() ![]() ![]() ![]() Öğleye doğru kalktım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yorulmuştum düşünceler patikasında yürürken ![]() ![]() ![]() Kahraman Tazeoğlu; lütfen bu kadar acımasız olma ![]() Araz; acımasız olan sendin sevdiğim ![]() ![]() ![]() Başımı sayfadan kaldırdım ve uzaktan geçen gemileri izlerken Kahraman Tazeoğlu'mu Araz'ı, Araz'mı Kahraman Tazeoğlu'nu terk etmişti hala anlayamadım kitabı dördüncü defa okumama rağmen ![]() ![]() Dila ile son buluşmamız geldi aklıma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kısa süreli suskunluğun ardından; seni çok özledim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sence seni sevmeyen ben gibi, sence seni çok seven; benim gibi sayfalarca değil tek bir satır yazsın sana dair o zaman ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve ben yıllar sonra bile sana dair yazılar yazacağım ![]() ![]() ![]() ![]() Kafasını kaldırdı gözlerini gözlerime dikti kaşlarını çatarak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kahrolasıca ayrılık vakti yaklaşmıştı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "O"ndan uzaklaştıkça karanlığın içine giriyordum ![]() ![]() ![]() O kadar mazide kalmış anı varken neden mazi denizinin anılar dalgasında bu son buluşma yüzüme vurmakta bilmiyorum belki de bilmek istemiyorum ![]() ![]() İbrahim Meriç |
![]() |
![]() |
|