Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gerçeklerim, hayallerim

Hayallerim Ve Gerçeklerim 2

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hayallerim Ve Gerçeklerim 2

Hayallerim Ve Gerçeklerim 2 - Aysel Aksümer

Uzun zaman sonra Serdar'la ilk kez karşı karşıya geleceğim için kalbim gümbür gümbür atıyordu Kapıyı tıklattıktan sonra 'gel' sesinin ardından kendime güç vererek içeri girdim Serdar, öğrencilik yıllarındaki gibi yine çok şıktı Gri takım elbisesinin içine kar gibi beyaz bir gömlek giyinmiş, uygun desende de bir kravatla kıyafetini tamamlamıştı Parfümünün kokusuna kadar her şey aynıydı Bir tek değişen ise siyah saçlarının arasında gümüş gibi parlayan aklardı Şimşeğin anlık ışık verişi gibiydi bakışlarımız, yandı ve söndü Serdar, önündeki dosyayı biraz uzağa itti ve arasına pilot kalemini koydu Sert bir ses tonuyla "Geç otur" dedi Siyah, deri misafir koltuğuna eğreti bir biçimde oturdum ve mavi gözlerimi "hadi sadede gel" dercesine Serdar'a doğru çevirdim

Serdar, 'Sırtını fazla yaslama koltuğa istersen Çünkü konuşmam kısa sürecek!' diye bir giriş yaptı ve devam etti

'İnsan Kaynaklarından, yeni personelinizi başkanlığınıza gönderiyoruz dediklerinde nereden bilebilirdim o kişinin sen olacağını Yani açıkçası bu kötü sürpriz hiç hoşuma gitmedi Başka bir şubede görevlendirilmen için çok uğraştım ama olmadı Maalesef birlikte çalışmak zorundayız!"

İçimdeki öfkeyi kontrol altına alamıyordum "Merak etme, üç aşağı beş yukarı aynı ruh halindeyiz" deyip ani bir biçimde yerimden kalktım ve kapıya doğru yöneldim Fakat Serdar'ın kolumu tutmasıyla olduğum yerde kaskatı kesildim

Serdar, "konuşmalarına dikkat et bu bir, bana bir daha adımla hitap etme iki, ben izin vermeden odayı terk edemezsin bu da üç! Bilmem anlatabiliyor muyum?' dedi ciddi bir yüz ifadesiyle

İçimdeki ses "Neden susuyorsun ki! Ver cevabını" diye beni yüreklendiriyordu

'Senin emrinde çalışacağımı bilseydim, işe kabul edildim diye ağzım kulaklarımda bu kuruma gelmezdim Böyle rastlantı olmaz olsun!'

Serdar, tekrar söze girdi: 'Son kez ihtar ediyorum seni Bundan sonra bana Serdar Bey! diyeceksin Eski defterleri kesinlikle açmayacaksın Yıllar, sana olan kızgınlığımda en ufak bir hafifleme yaratmadı Senin yüzünden Esin'den ayrıldım Neyse Siz kadınlar dedikoducusunuzdur Olur da ağzından bir şeyler kaçırırsan bana dönüşü fazla sürmez bilmeni istedim Burada son dakika haberleri soğumadan gelir bana Bir kişiye bile beni tanıdığından bahsetmeyeceksin Sicilin, iznin, aklına gelebilecek her türlü idari işlemin bana bağlı! Attığın adımlara dikkat et!'

Tutturmuştu bir makam diye Öbür dünyadaki mekânını düşünmeyen insanlardan biriydi gözümde Acaba sağa sola dönen tekerlekli müdür koltuğuyla mı gömüleceğini sanıyordu ne! Hele kadınları genelleyen tavrı çok sinirime dokunmuştu Buna sessiz kalamazdım

'Ne yani! Bütün kadınlar dedikodu yapar Gözde, kadındır O halde Gözde de dedikodu yapar mı demek istiyorsun! Bence bu söylediğin önermeyi ‘Serdar çapkındır, sevdiğini aldatır' diye değiştirmen gerekir" deyince Serdar yumruklarını sıktı ve ahşap masanın üzerine vurdu

'Kapat çeneni Gözde! Her şey senin yüzünden Gülay'la aramda ciddi bir şey yoktu Gidip Esin'e yetiştirmeseydin ilişkim bozulmayacaktı Esin, bana inat gitti hiç sevmediği bir adamla evlendi Sorumlusu sensin!'

Onların en yakın arkadaşı olarak bunu bana nasıl söyleyebiliyordu şaşkındım Bir anda "Ama seni Gülay'la öpüşürken yakaladım Esin'in elbetteki bunu bilmeye hakkı vardı' dedim ve sustum Uyuyamadığım her günün sabahı, yastık altı kalmış sözlerimin, gün yüzüne çıkması sanki yüreğimi rahatlatmış gibiydi

Serdar, 'Sen benim ahlak bekçim değilsin anladın mı?' dedi yüzünü buruşturarak Sonra elini kapıya doğru işaret etti 'Konuştuklarımız burada kalacak unutma! Şimdi çıkabilirsin!' diyerek konuşmasını noktaladı

Başa baş verdiğim mücadelede gözyaşı dökmemek için kendimi gereğinden fazla kasmıştım İçimdeki fırtınalara rağmen soğukkanlı görünümünden ödün vermeden odadan ayrıldım Çıkarken tekrar arkamı döndüm Serdar, bir yandan kravatını gevşetiyor, bir yandan da saatine bakıyordu

Kapının artık dış tarafındaydım Sekreter "Tamam Serdar Bey Telefon eder, makam aracınızın hemen burada olmasını sağlarım" diyordu Belli ki aramızdaki hararetli konuşma ona ağır gelmiş, mesaiyi erken terk ediyordu

Sekreterin çok becerikli olduğuna kanaat getirmiştim İki işi bir arada başarıyla yürütüyordu Beni tepeden tırnağa süzerken nasıl da düzgün telefonda konuşabiliyordu Gözlerinden "bu kız daha çok yeni, neden bu kadar içeride kaldı ki" diye düşündüğünü hissedebiliyordum

Odama doğru giderken "acaba konuşmalarımda çizmeyi çok mu aştım" diyordum kendi kendime Ama Esin ile Serdar'ın arasındaki üçüncü kişiyi nasıl görmezden gelebilirdim ki Kendimi düşündüm bir an "sevgilim hem beni hem bir başkasını idare etse ve en yakın arkadaşım da bildiği halde bunu benden gizlese acaba ne olurdu!" Geçmiş ve bugünü yeniden sorgularken kendimi tutuksuz yargılamıştım İşyerimden çıkarken de kararım beraat olmuştu Serdar'a göre ise müebbet göz hapsindeydim bundan yüzde yüz emindim

DEVAM EDECEK

Aysel Aksümer

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com