Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
edeple, gelsem

Edeple Sana Gelsem

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Edeple Sana Gelsem

Edeple Sana Gelsem Yazısı - Edeple Sana Gelsem İbrahim Meriç - İbrahim Meriç Yazıları

Bir gece yarısı içimde dağları inleten çığlıklarımla sessizce sana gelsem Edeple Sen uyuyor olsan Yanına otursam, saçlarını okşasam, alnından öpsem ve tan vaktine kadar seni izlesem

Her bakışı bin anlam katan gözlerini açsan, bana baksan gözlerimizi buluştursak Sussak sadece bakışsak Gözlerinin içine baksam, kalbine dokunsam seni çok seviyorum 'im desem Sen sussan birazda inanmasan

Senin için bir bulut olsam Sana layık kır çiçeklerini sulasam onları büyütsem taç yapsam edeple sana sunsam sen alıp yere atsan Ben yine dağlardan, ovalardan en güzel kır çiçeklerini toplasam yine taç yapıp hürmetle sana sunsam sen tekrar yere atsan Kainattaki yıldızları gezsem en güzellerini senin için toplasam yine taç yapsam sadakatle sana sunsam sen onlarıda yere atsan Bu hep böyle olsa Sen gül olsan ben gülüne usanmadan, bıkmadan taç hazırlayan bülbül

Yağmur altında bilet satan biletçi amcadan bilet alsam Saklasam Vakit gelse en büyük ikramiye bana çıksa Sen çıkmadın diye üzülsem, yırtsam, çöpe atsam Seni bulunana kadar bu hep böyle olsa Medet ummak deyil bir kağıt parçasından Sadece seni aramak her ne varsa bu alemde

Kırmızı güllerden sana yollar hazırlasam Beklesem Sen gelmesen, ben yolunu gözlesem Çok uzaklardan görünür gibi olsan Heyecanlansam, saçımı tarasam, üstümü başımı toplasam, gözlerimdeki yaşları silsem ve başımı öne eyip seni beklesem

İbrahim Meriç

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com