![]() |
Simyacı Kim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Simyacı KimSimyacı Kim Yazısı - Simyacı Kim Nil Alaz - Nil Alaz Yazıları Gerçek aşk kapıyı bir kez çalar ![]() ![]() Yoruldum merdivenlerden ayak izleri temizlemekten ![]() Ah ayakları kırılası bastıbacak çocuklar ![]() Kaç kere yıkadım geçtim gönlümü kaç kez? Nasıl yaşamışım yıllarca acıyla sarmaşık ![]() ![]() ![]() Komşu kapılarından almışım, çekinmeden verdikleri tek şey kovalar dolusu yalnızlık ![]() ![]() ![]() Oysa istediğim bir çay bardağı şeker, sadece bir çay bardağı şeker, dükkânlar kapalı, evde bitmiş ![]() Akşam üstü evine dönerken herkes, arkalarında gölgeleri bire on katıp saymışım arkadaş ![]() ![]() Ki ben yalnızlığı sevmişim, sirke satarken suratlar, gülücükler bit pazarında satılırken yok pahasına ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben senin en çok gidişlerini sevdim, gelişlerinde kıvranan mahcupluğunu, sarılışını sıkı sıkı ![]() ![]() ![]() İliklerime kadar zapt edişini ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düşün bir; bir yanın ölümlü, bir yanın ölümsüz ![]() ![]() ![]() Simyacı sensin ![]() Bütün soruların cevaplarını yalnızca sen biliyorsun ![]() Her seferinde dönüp hep kendimi buluyorum sende, bitmeyen sorularla ![]() Soylu aşk/dostluk türküleri söylendi durdu hep yüksek sesle bizlere ![]() ![]() ![]() Ne uzun çileli bir yolculuk, arkasında ağlarken gerçekler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zorla izlettikleri senaryolar hep mutlu sonla bitti ![]() ![]() O vakit Demek ki; aşkı aşk yapan insanın kendini anlamasıdır* Sensin simyacı Simyacı benim İz hepimiz iz ![]() Silip geçmeyiniz ![]() ![]() ![]() ![]() "Bir erkek ve kadından önce bir çember, sonra bir kare, sonra bir üçgen, son olarak da bir çember yaparsan Felsefe taşını elde edersin ![]() ![]() ![]() Nil Alaz |
![]() |
![]() |
|