![]() |
Dilim Varmıyor Diyemiyorum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dilim Varmıyor DiyemiyorumDilim Varmıyor Diyemiyorum Yazısı - Dilim Varmıyor Diyemiyorum Ayşe Sönmez Bulut - Ayşe Sönmez Bulut Yazıları Dilim varmıyor, söyleyemiyorum ![]() ![]() Nasıl diyebilirim ki, 1 ![]() ![]() ![]() ![]() Nasıl diyebilirim ki, aynı topraklarda, ortak bir tarihi paylaştığımız, kız alıp kız verdiğimiz, sürülerimizin bir birine karıştığı, bir ekmeği paylaştığımız, aynı sınırlarda nöbet tuttuğumuz, kardeş bildiğimiz kişilerce yirmi altı askerimizin şehit edildiğini ![]() ![]() ![]() ![]() Nasıl inanabilirim, Kuzey Afrika'da, Irak'ta, İsrail'de arabuluculuk yapan, oralardaki mazlum insanların haklarını savunan bir devlet, kendi topraklarındaki terörü nasıl bitiremez? Nasıl inanabilirim, dünyanın sayılı ordularından birine sahip, sayılı teçhizatlara sahip bir ordu günahsız insanların boş yere öldürülmesini önleyemez ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dilim varmıyor, söyleyemiyorum,'Bugün yirmi altı askerimiz şehit oldu, yirmi iki askerimiz yaralı' diyemiyorum ![]() ![]() ![]() Sakarya'ya soruyorum, Kocatepe'ye soruyorum, Dumlupınar'a, Çanakkale'ye soruyorum; yurdumun kalbi kanıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Açmasın güller bugün, yasımız var bizim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne yazsam yetmiyor bugün ![]() Başsağlığı dileyerek, cenazelerde sırt sıvazlayarak vicdanlar rahatlar mı ? Durur mu akan kan, geri gelir mi, 'vatan sağ olsun' diyen anaların evlatları ![]() ![]() ![]() Kelimeler kifayetsiz, gözyaşları az, ağıtlar yetmez bugün ![]() ![]() Dilim varmıyor ama söylemeliyim: Aziz şehitlerimize Allahtan rahmet, ailelerine ve milletime başsağlığı diliyorum ![]() Ayşe Sönmez Bulut |
![]() |
![]() |
|