![]() |
Sevginin Mucizesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevginin MucizesiSevginin Mucizesi Yazısı - Sevginin Mucizesi Ayşe Sönmez Bulut - Ayşe Sönmez Bulut Yazıları İkinci bebeği olacağını öğrenince çok sevindi ![]() ![]() ![]() ![]() Bebeğin kız olacağı anlaşıldı ![]() ![]() ![]() Zamanı geldi, doğum sancıları başladı ![]() ![]() ![]() ![]() Ameliyat çok zor geçti ![]() ![]() ![]() Bebek, yoğun bakım ünitesine kaldırıldı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oğulları, kız kardeşini görebilmek için yalvarıyordu ![]() -Kardeşime şarkı söylemek istiyorum- diyordu ![]() Ama yoğun bakım ünitesine çocukların girmesi yasaktı ![]() Sonunda kadın kararını verdi ![]() ![]() ![]() ![]() Oğluna, oldukça büyük gelen bir ziyaretçi giysisi giydirdi ve yoğun bakım ünitesine soktu ![]() ![]() ![]() -O çocuğu içeri sokamazsınız- diye uyardı ![]() Kadın başhemşireye dönerek bağırdı: -Oğlum kız kardeşine şarkı söylemeden buradan çıkmayacak ![]() Oğlunu kız kardeşinin yatağına götürdü ![]() Küçük kız yaşam savaşını yitirmek üzereydi ![]() ![]() -Sen benim gün ışığımsın, tek gün ışığım, gökyüzü griyken beni mutlu edersin ![]() Küçük kız bu sesi tanıdı, aniden tepki verdi ![]() ![]() -Şarkıyı sürdür- dedi oğluna ![]() -Seni ne çok sevdiğimi asla bilmeyeceksin, lütfen gün ışığını benden alma bebeğim ![]() Çocuk şarkıyı sürdürdükçe, bebek, kesik kesik nefes almasını hızlandırdı ![]() -Devam et oğlum- dedi ![]() -Geçen gece uyurken rüyamda seni kollarıma aldığımı gördüm bebeğim ![]() Şimdi, onu içeri almak istemeyen hemşirenin yüzü de gözyaşları içindeydi ![]() Bütün hastane personeli, doktorlar başlarına toplanmıştı ![]() ![]() -Seni ne çok sevdiğimi asla bilmeyeceksin bebeğim ![]() ![]() Anne, oğul şarkılarını sürdürdü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okula giderken kaza geçiren Murat yoğun bakıma kaldırılmış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevdiğimiz insanlar için ümidi kesmeyelim ![]() Sevgisiz ümitsiz kalmayalım ![]() Ve unutmayalım ki söz yürekten çıkarsa yüreğe gider, dilden çıkarsa kulağı aşamaz ![]() ![]() ![]() Ayşe Sönmez Bulut |
![]() |
![]() |
|