Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
alıntı, arkadasım, hayatından, mervenin

Arkadasım Mervenin Hayatından Alıntı

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Daha 12 yasındayken hayat çerme takmıstı ona taşların en buyugunu koymustu yoluna

12 yasında35 yasında bir kadın oldu merve 12 yasında karsılastı kotu insanlarla

Soruyordum ona Annen nerde diye Aldıgım Cewap ` Öldü!!!` ßunu söylerken yuzundekı nefreti kapatmaya calısıyordu bir şekilde merak edıyordum annesi ölen biri neden nefretle ansın ki anne sonuctaaa hanı cok sewılırya anneler ondan anlam weremıyordum

o 12 yasında annesini kaybetmıstı we daha o yasta kanser babasına bakmaya başlamıs, bir ewi çekip çewirmeyi ögrenmıstı

Her gece yüzüne tükürüyordu gözleri ıslak yastıgını yüzüne bastırarak avazı cıktıgı kadar susuyordu merve allahla konusuyordu her gece bir tek böyle tatmin oluyordu

Evet annesi yoktu hayatında Özlemiyordu onu onun butun dunyası kanser babası ve kendisinden 2 yas kucuk kız kardesıydı

ßu hayatta cırpınısında daha buyuk engeller cıktı onune

Yardım sewer gibi gorunen avcı akrabalarıyla ugrastı

Ve

Yanlış arkadaslıklar işte

9 yıl iyi kotu hayatını gecırdı üniwersite ogrencısı oldu kız kardesınde öyle babası hala ıyileşemedi

9 yıl boyunca bir okyanusun dibindekı kumtanesı oldu anneligi kendınde ogrendi

En buyuk acılarına kendısı merhem oldu

Güçlendi Güçlü olmak zorundaydı

9 yıl sonra cıktı annesi karsısına kendısını terketme sebebi olan adamdan birde cocugu olmustu annesinin

ßir kardesı daha

N yapacagıbı bilemıyordu

ANNE siydi onu doguraaannnn annesi hanı herkezın warya annesi o anneden işte

ama sankı yabancıydı onn ıcın yoldan gecen biri gibiydi

oturdular bir kafede

Annesi özledigini söylüyordu sarılıyordu ama merve hiç birşey hissetmiyordu Sadece gozlerı doluyordu

Hiç bişe soramadı NEDEN diyemedı yılların nefretını kusamadı

Suskunluguyla konustu

Sonra Üvey kız kardesı yere dustu Ve annesi koştu aglayan cocugu kucakladı kızımm ilknurum aglama annen burda dedi

merve dusundu o 9 yıl boyunca hep dustu mucadele ettiagır yukler tasıdı agladııı o mervennde annesiydi neden dustugunde yannda yoktu neden aglama annen burda dıyen biri olmamıstı neden oda kızı degılmıydı o neden bu sewgiden şevkatten mahrum kalmıstı ve bu sevkati sewgiyi hep baskalarında aramıstı

ßunu gorunce merve suskunlugunu bozdu we aglamaya baslamıstı

ogun annesini gordugu için acıda olsa ufak bir huzur duyuyordu

yarın anneme bunları sorcam dıye aklından gecırıyordu

anneme nedenlerımı sorcam ona herseyı sorup ögrenecem diyordu

oysa annesi bidaha n aradı nede karsısına cıktı

annesi bi anlık duygusunu tatmın edip geri gitti yine terk etti yine yok oldu cunku onun sadece bir kızı wardı oda merve degildi

Allah işte vermemiş o duyguyu merveyı kızı olarak benımseyemıyordu askı öz kızına tercih etmıstı

Mervenın guzel Kalbi Dayanamadı bu olanlara

Dost kazıkları akraba cıkarları baba hastalıgı anne terk etmesi yanlızlık bunları kaldıramadı kalbi

Hastalandı

Simdi yarım insan gibi kalp hastası ve kanserle mucadele ediyor

( ßiliyorum anlatımım akıcı degil arkadasımın hayatını sızlerle paylasmak istedım gercek bi hayat oykusu 13 yıllık arkadasım birlikte yasadık herseyıDüsünüyorum bir anne kendi kızına nasıl bunları yapa bılır sokakta goruyorum bir kedi bile yawrusunu nasıl sahıplenıyor Ewt annelik kutsal ama herkezede annelık duygusu werılmiyor herkez anne olamıyor dogurmak yetmıyor

Teksözüm Allahım ßöyle anneleri ıslah et cefasını merveler cekmesın

okuyan gozlerınıze saglık Sadece bilmiyorum ama cok etkılenıyorum diye paylasmak istedım Kim bilir belkı okuyanların arasındada merveler vardır kendınden bişeler bulur Sizden ricam hasta arkadasıma ve babasına dua etmeniz Dualarınızı eksık etmeyın Tşkler)

~|AVARAA|~

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com