Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dağıtana, değildir, dek, sevgi

Sevgi Sen Onu Dağıtana Dek Sevgi Değildir

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sevgi Sen Onu Dağıtana Dek Sevgi Değildir

Çekici bir kişilik sevgi doludur Sevgi, iyi bir kişiliği minnettarlığı, dürüstlüğü güldürü yeteneğini içerir, şekillendirir Sevgi güç ve eylemdir Tüm engelleri aşar, size tüm kapıları açar çünkü sizin sevginizi başkalarında üretir ve çoğaltır

Sevgiyle ilgili en iyi önerim çok basittir:

Bir kişiyi seviyorsanız bunu ona söyleyin Çoğu kez bunu beceremeyiz Bunun yerine o kişinin bunu bildiğini veya duymaya gereksinimi olmadığını düşünürüz Bir toplantıda yaptığım konuşmadan sonra bir üst düzey yönetici, sevgiden söz edişimden çok etkilendiğini söyledi ve bana öyküsünü anlattı:

"Eşim ara sıra birlikte öğle yemeğine çıkmamızı önerirdi Ama ben hep aynı yanıtı verirdim:

İsterdim ama çok işim var

Önemli bir iş toplantısının sabahında da aynı şeyi önerdi:

Bugün öğle yemeğine ne dersin?

Özür diledim Sonra toplantı sırasında eşimin bir trafik kazasında öldüğü haberini aldım"

Göz yaşlarıyla anlatıyordu:

"Tanrı eşimi, bir şekilde yalnızca bir saat için bana geri verseydi, öğle yemeğine götürüp onu sevdiğimi söylerdim Bu fırsata sahip olabilmek için her şeyimden vazgeçebilirim"

Güzel şarkıcı ve oyuncu Mary Martin, Oscar Hommerstein'in müzikallerinden birinin galası için sahneye çıkmak üzereydi Tam o sırada, kansere yakalanmış ve hastalığının son dönemini yaşayan Hommerstein'dan bir mesaj aldı Şöyle yazıyordu:

"Bir zil, sen onu çalana dek zil değildir

Bir şarkı, sen onu söyleyene dek şarkı değildir

Sevgi kalbine, orada durması için konmadı

Sevgi, sen onu dağıtana dek sevgi değildir"

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com