![]() |
Söz Vermiştim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Söz VermiştimSöz Vermiştim Yazısı - Söz Vermiştim Ayşe Sönmez Bulut - Ayşe Sönmez Bulut Yazıları Yazmaya söz vermiştim aylar önce ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nazlı teyze 35 yıllık hayat arkadaşının koluna girip hastanaye götürmüş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dolmuş durmuş yolun karşıındaki durakta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Evlerine gitmek için bir dolmuşa binmişler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Evlerine en yakın durakta inip dolmuştan oturmuşlar kaldırıma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çay ikram etnek istediler ![]() ![]() ![]() ![]() Arkamda bırakıp bu iki yaşlı yı eve giderken gözyaşlarımıydı yüzümü ıslatan?İçimdeki acı neyin nesiydi? Halil amcaya söz vermiştim bu olayı yerel gazeteye yazacağıma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nerde şimdi toplumumuzun yardımseverliliği,saygı, sevgi, paylaşımcı ruhu ![]() ![]() ![]() ![]() Yorum sizlerin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ayşe Sönmez Bulut |
![]() |
![]() |
|