Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anlamıyor, hala, kalbim

Kalbim Hala Anlamıyor

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kalbim Hala Anlamıyor

Kalbim hala anlamıyor

Kulağımın içi kaşınıyor felaketÖnce azar azar başlıyor kaşıntı gecelerisonra artıyorKaşımak da bir zor ki kulağın içinibir türlü geçmiyorNe yapsam acaba? diyorumGünler geçtikçe daha da artıyorDoktora gitmeye karar veriyorumarkadaşlarıma soruyorum

Tanıdığınız iyi bir kulak burun boğazcı var mı? diyeNoldu ki diye soruyor arkadaşlarım” Kaşınıyor kulağım” diyorum “uyuyamıyorum gecelerikulak kaşınmasından'” bir doktorun adını söylüyor bir tanesi

“Çok iyi doktordur”diyor“kimsenin çözemediğiniçözer iyileştiremediğini iyileştirir”

Gidiyorum doktoraGözlüklüşirin bir amcaElinde bir büyüteçkulağıma bakıyorŞaşırıyorum önceİçinde kaşıntı var diyorumÖyle büyüteçle ne anlayacaksınız kiYok diyorBen çoktan anladım ne olduğunu daşimdi daha iyi görmek için bakıyorum”Nedir” diyorum doktoraEski sözler kaçmış kulağınıza diyorNasıl yani diyorumKimin sözleriBakacağız diyor

Sonra alet çantasından kocamanucu incecımbıza benzer bir alet çıkarıyorYan durun kıpırdamayın diyor bana biraz irkiliyorum

Eski sözler diyor Cımbızın ucu kulağıma giriyorcanımı acıtmıyor nedenseBir erkek sesi bu diyor sanki Bir uğultu diyorumCımbızı çıkarıyor kulağımdanyalan kaçmış kulağınıza diyor doktor

Yalana bakıyorumKüçücük bir şey gibi gözüküyorVay be günlerdir kulağımı kaşındıran bu muymuş hangi yalan peki diyorum

Durun bekleyin diyor doktordikkatli olmamız lazımtekrar kulağınıza kaçabilirÖnce şu deney tüpünün içine koyalımsonra serbest bırakırızYalanı tüpün içine koyuyor kapağını da kapıyor tüpünSerbest kalıyor yalanSENİ SEVİYORUM diye cılız bir ses geliyor tüpün içinden

Yalanmış ha diyorumKulağım bile anlamış KALBİM HALA ANLAMIYOR

Alıntıdır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com