![]() |
Tarttığın Sadece Dara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tarttığın Sadece DaraTarttığın Sadece Dara Yazısı - Tarttığın Sadece Dara İclal Aydın - İclal Aydın Yazıları Sakarya’daki oyun sonrasında çok kıymetli dostlarımla Sapanca’da biraz vakit geçirdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra oturduk, biraz daha lafladık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nahid abi ve Asuman abla çok sevgili iki büyüğümdür ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uzun zamandır kimselerle görüşemiyorum aslında ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mis gibi kokan çarşaflarında mışıl mışıl uyumuşum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra hayatımdan çıkardıklarımın neden çıktığını düşündüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *** “Senin için dedi ki”cilere hiç tahammülüm kalmamış benim artık, bu bir! Kıskançlara ![]() ![]() ![]() Kötücüllere ![]() ![]() ![]() Bilmişlere ![]() ![]() ![]() Baskıcılara ![]() ![]() ![]() Her duruma onay vermeye kendini yetkili hissedenlere ![]() ![]() ![]() Parasıyla puluyla sosyal konum edinip, kaybetmemek için hayatını diken üstünde yaşayanlara ![]() ![]() ![]() Bir başkasının lafıyla gaza gelip çevresine tavır alanlara ![]() ![]() ![]() Tanıdığı ya da tanımadığı insanları kolayca yargılayıverenlere ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tapındıkları varsıllığın kölesi olanlara ![]() ![]() ![]() Sayarım da sayarım daha ![]() ![]() ![]() Ama en çok bana güven vermeyenlere sabrım bitmiş ![]() ![]() ![]() Onlar adına utanıp da yalanını yüzleyemediklerime ![]() ![]() ![]() Benden bir şey sakladığını hissettiğim halde, soramadığım ve onların hâlâ hiçbir şey yokmuş gibi yapmaya devam etmelerine ![]() ![]() ![]() *** Ayaklarım üşüdü, bu listeyi yapıp aldığım derin nefesi dışarı salarken ![]() ![]() ![]() Islak çimlere ve sarı yapraklara basa basa eve doğru yürüdüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çoraplarımı giyerken Nahid abi ve Asuman abla “hadi kahvaltıya” dediler ![]() ![]() ![]() Kırkpınar’da Gülümser’e gittik kahvaltıya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra Başbakan’ın sağlığı, sonra yeni projeler, sonra Asuman ablanın üniversite yılları, sonra benim Reiki maceralarım ![]() ![]() ![]() Sonra Batu aradı “hadi işler sizi bekler, dönün bakalım” diye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yolda devam ettim sabah başladığım kendimle terapiye ![]() ![]() ![]() *** Başkalarının değerlerine göre kalıplara dökülmekten usanıyor insan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kürtlere ve sol düşünceye hoş görünmeye çalışan, özgürlükçü sinyoritalarla, katıldığı her tartışma programında konuyu bir şekilde 28 Şubat’a getirmezse sağ kanadın eleştirisine uğrayacağı inancı taşıyan baş örtülü arkadaşların hiçbir farkı yok aslında ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Neyse ![]() ![]() ![]() Endişe ve şüpheyle yaşamaktansa yalnız ve huzurlu kalmayı tercih ederim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (*) Dara: Kabıyla birlikte tartılan bir nesnenin sadece kabının ağırlığı ![]() İclal Aydın |
![]() |
![]() |
|