Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anneye, çocuğun, doğmamış, seranatı

Doğmamış Çocuğun Anneye Seranatı

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Doğmamış Çocuğun Anneye Seranatı

Doğmamış Çocuğun Anneye Seranatı Yazısı - Doğmamış Çocuğun Anneye Seranatı Seyit Ahmet Uzun - Seyit Ahmet Uzun Yazıları

Ben daha doğmamış bir çocuğum

Duyumsuyonum küçücük yüreğimde, annemin şefkat damarlarında akan sıcaklığını Gözlerim güneşin ışıklarını görmedi daha, ama bir aydınlık parıldar umut sunan canında annemin Kulağım bir ses duymadı daha, aşina değilim hiçbir sese Ama sevgi nağmeleriyle bestelenmiş annemin sesi bir başka Kulağımda estiği zaman o nazenin insanın müstesna sesi, küçücük yüreğim kıpır kıpır eder de hafiften bir tekme atarım Bir daha söyle ne olur, bir daha anne, derim Annemin bahar kokusu gül nefesiyle bir şiir sunarım Bugün, her gün senin olsun, dileğiyle

Bugüne senin derler

Adına türkü söyler diller

Gül demetleriyle bebeler

Sana koşarlar, güzel annem

Cennet soluğu benim annem

Özgürlük nedir bilmem, ama annemin gönül deryasındaki yakamozlar bana özgürlük türkülerinin ilhamıdır Annemin gözlerindeki özgür martıların kanatları, tanımadığım dünyamda yol göstericim olacaktır çünkü annem özgürlüğü, sevda şarkılarında bulmuştur Ve ben de annemin aşkıyla büyüyonum

Yüreğimde hissederim annemi Sevgiyle okşayan elleri tanımadığım baharın tatlı esintilerinde gezdirir beni Kuş cıvıltıları gelir, ninniye alışmış dilinden dökülen sözlerive ben kendimi hoş kokular yayan bir çiçeğe benzetirim, annemin bahar açmış gönlünde Çünkü annem, bir bahçıvanın nazenin bir güle özen gösterişindeki hassasiyetiyle konur beni Hissederim işte bunu, ta yüreciğimin en derinlerinde Ve ben daha doğmamış çocuğu en masum yavrucuğu, şarkılar söylerim tanımadığım dünyadan esintilerle;

Yıldızlar toplayayım sana

Gök bahçesinden, güzel annem

Taçlar öreyim saçlarına

Gülen güllerden güzel annem

İyilik nedir, kötülük nedir bilmem Ama, annemin yeni çiçek açmış bir ağacın duruşundaki güzelliğini yansıtan gülümseyişinden iyilikler hissederim Dolu vurmuş bir ağacın solgunluğunu kuşanmış yüreğinden ise kötülükler duyumsarım Her şeye rağmen ben annemi iyilik meleği bilirim Kötülük yaygıcısı iblisi, sevgi güneşiyle perdeleyen iyilik meleğigök yüreğindeki rahmet bulutlarından indirdiği serinletici sularına, hiçbir kötülük ateşinin dayanmadığını hissederim Ben annemin cennet soluğunda, iyilik meleğinin melodilerini duyarım

Uzun bir yolculuğum olsa da yongunluk nedir bilmem Ama annemin ahuların yürüyüşündeki ahengi andıran inceliğinin kaybolmasından yongunluklar hissederim Bir çiçeğin sararıp soluşundaki hüznün yüzünden süzülüşünden hastalandığını anlarım Ben de ona cennet soluğundan devşirdiğim bir buket şiiri sunarım Canım annemin gül çehresine gökkuşağının renkleri parıldasın diye;

Gül yüzü solmuş güzel annem

Canımdan kan sunam can annem

Güller feda olsun can annem

Senin gibi gülşen canana

Acı nedir, üzüntü nedir bilmem Ama anneciğimin göz semasındaki hüzün bulutlarından inen şebnemlerin serinliğinden, annemin kederlendiğini hissederim Uykusuz geçen gecelerin yalnızlığında dert ontağı olurum Ve annemin beni ne zonlukla taşıdığını anlarım Kıymetini bileceğim anne, derim Şebnemlerin hüznündeki serinliği duyumsayan küçük yüreciğimden Daha tanımadığım dünyanın aydınlığını, karanlık bir dehlizde bana sevgi güneşiyle anneme umudun şarkısını anımsatırım, yüreğinin dayanıklılığını;

Sabır taşıdır dinç yüreğin

Gökkuşağı saklı dileğin

Umutla büyüdü bebeğin

Gönüllerdesin güzel annem

Tanımadığım dünyaya ilk göz kırpışımdaki ağıtımı, anneme mutluluğun güftesi olarak hediye ediyonum

Selam anne

Seyit Ahmet Uzun

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com