![]() |
Anne Katili 1 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Anne Katili 1Anne Katili 1 Yazısı - Anne Katili 1 Seyit Ahmet Uzun - Seyit Ahmet Uzun Yazıları İlksun öğretmen öğretmenler odasında sıkıntılı bir şekilde oturuyordu ![]() -Neyin var İlksun, bu ne hal? Sanki Karadeniz'de gemilerin batmış gibisin ![]() -Yok be Songül, keşke mesele sadece gemi ve ev olsaydı ![]() ![]() - Peki ne öyleyse bunlardan daha büyük sorun? İlksun biraz düşünceli bir şekilde pencereden dışarıya baktı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Hey İlksun nerelere dalıp gittin! -Şey birden ne bileyim işte ya ![]() ![]() ![]() -Anlat belki açılırsın ![]() ![]() -Benim kız, beni çok üzmeye başladı ![]() ![]() ![]() ![]() -Ya sen de çok sıkıyorsun be çocuğu ![]() ![]() ![]() ![]() -Evet Songül ben de senin gibi düşünüyordum bir zamanlar ama şimdi değil ![]() ![]() ![]() ![]() -Vay be seni tanımasam muhafazakarlaştın diyeceğim ![]() ![]() -Bilmiyorum düşünüyorum sadece, ahlak öğretmenliği nedir? Biz nerede hata yaptık ![]() -Ya şimdi seninle konuşmayacağım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Diğer öğretmenler de zil sesiyle birlikte sınıflarına doğru ilerlediler ![]() ![]() ![]() O gün İlksun için biraz sıkıntılı geçmişti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İlksun dalgaların hırçınlığında hayatı okuyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Güneş tatlı bir kızıllık bırakarak Mezitli tarafında apartmanların arkasında kayboluyordu ![]() ![]() Seyit Ahmet Uzun |
![]() |
![]() |
|