|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
anlayışla, karşılayın, yaramazlıklarımı, öğretmenim |
![]() |
Yaramazlıklarımı Anlayışla Karşılayın Öğretmenim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yaramazlıklarımı Anlayışla Karşılayın ÖğretmenimYaramazlıklarımı Anlayışla Karşılayın Öğretmenim Yazısı - Yaramazlıklarımı Anlayışla Karşılayın Öğretmenim Seyit Ahmet Uzun - Seyit Ahmet Uzun Yazıları Sevgili öğretmenim! İlk haftamı gözlerinizdeki gül bahçesinde çok güzel geçirdim ![]() ![]() Ancak sorun bundan sonra çıkmaya başladı ![]() ![]() Ben evim gibi rahat davranmaya başladığımda gayet doğal olarak evdeki yaramazlıklarımda buraya yansıdı ![]() ![]() ![]() Sizin gül yüzündeki güllerin dikenleri asık surat ve çatık kaş olarak bana yöneldi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Daha bu ikinci haftaydı ![]() ![]() ![]() Biliyorum işiniz zor öğretmenim ![]() ![]() ![]() Ama ne olur öğretmenim ben yeni yeni açılmaya çalışan bir gülüm ![]() Sert rüzgârlarınızda solarsam, hoş kokular yayamam ülkemin geleceğine ![]() Evimden sonra en çok sevdiğim belki de yarışta hemen hemen eşit durumdaki okulumu sevmek istiyorum ![]() ![]() ![]() Gönlünüz geniş değilse öğretmenim ne beni sevebilir siniz ne de meleğinizi ![]() Çünkü bu mesleğe kutsallık katan yürek işi olmasının yanı sıra yetiştirdiğiniz insanların omuzlarında geleceğin yükselmesidir ![]() Ayakları üzerinde durma cesaretinden yoksun olan birey nasıl geleceği kaldırabilir değil mi? İşte ne yapalım biz çocuğuz ve yaramazlık kaçınılmaz oluyor ![]() ![]() ![]() Bir zamanlar annemizin kucağından inmek istemezdik ![]() ![]() Bunun için sadece benim değil arkadaşlarımın da yaptığı bazı hatalar olacaktır ![]() ![]() ![]() Geçen gün arkadaşım sandalyeye oturacağı sırada onun altından sandalyeyi çektim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu davranışınızdan dolayı kalbimde sizin için sakladığım sevgi kelebeklerini çıkarıp uzaklaştırdım ![]() ![]() ![]() ![]() Ancak bir sonraki ders beni yanına çağırarak sınıf içinde özür dilemeniz tekrar sevgi kelebeklerini kalbime çağırdı ![]() ![]() Ne olur öğretmenim yaramazlıklarımıza kızmayın ![]() ![]() Ancak yanlışlarımızı da anlayacağımız bir dille bize anlatın sizi seviyorum öğretmenim ![]() Seyit Ahmet Uzun |
![]() |
![]() |
|