![]() |
Aşk Yarası 1 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşk Yarası 1Aşk Yarası 1 Yazısı - Aşk Yarası 1 Seyit Ahmet Uzun - Seyit Ahmet Uzun Yazıları Güneş Taşbaş'ın ardına doğru çekiliyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Selma, başından düşmek üzere olan örtüsünü tutarak, nefes nefese eve girdi ![]() -Ne oldu kızım, ne bu telaş? Selma heyecanın yerini yüzünde elma kırmızısına bırakan bir utangaçlıkla "hiiiç" dedi ![]() ![]() -Anne ya! -Ne var kızım, her genç kız için mukadder bir olaydır ![]() ![]() ![]() -Şey ![]() ![]() ![]() ![]() -Gelsinler, başla göz üzerine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Selma heyecanla mutfağa yöneldi ![]() ![]() ![]() Anne, kız güzel bir muhabbete dalmışlardı ![]() ![]() ![]() -Selma galiba abin geldi, git bir bak hele ![]() -Peki anne hemen gidiyorum ![]() Ayşe Hanım kendi kendine mırıldandı ![]() ![]() Kim o? -Aç kız dondum kapıda ![]() -Abi hoş geldin ![]() -Ne hoşu be! Sağır mı oldunuz ![]() ![]() ![]() -Kusura bakma abi, mutfaktaydık ![]() -Yine ne dedikodu yapıyordunuz Allah bilir ![]() -Yok be abi ne dedikodusu, yemek hazırlıyorduk ![]() -Tamam tamam hadi çabuk hazırlayın da dışarı çıkacağım ![]() -Abi bu akşam dışarı çıkmasan ![]() -O niye? Evde oturup ne yapacağım ![]() -Şey belki misafir gelebilir de ![]() ![]() ![]() -Ne misafiri bu kışta kıyamette ![]() ![]() ![]() - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Ne misafiri dedim ya? Kim geliyor? -Annem söyler abi ![]() -Geç hele yemeği yiyelim de düşünürüz ![]() Selma'nın yüreği heyecandan yerinden fırlayacakmış gibiydi ![]() ![]() ![]() -Oğlum bu akşam kardeşini görmeye gelecekler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Ne diye görmeye geleceklermiş? -Oğlum dünürcü geliyor dünürcü ![]() ![]() ![]() -Bu deli kızı kim istiyor ki! -Bakkalın Mustafa'sı ![]() -Şu çıtkırıldım çocuk mu? -Efendi, aklı başında ve işinde gücünde bir genç ![]() -Siz bilirsiniz ya ![]() ![]() ![]() ![]() -Hayırlı bir kısmet çıktı mı kız kısmını tutmayacaksın ![]() ![]() ![]() Erdal annesinin son sözlerini duymamıştı ![]() ![]() Seyit Ahmet Uzun |
![]() |
![]() |
|