![]() |
Aşk Yarası 4 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşk Yarası 4Aşk Yarası 4 Yazısı - Aşk Yarası 4 Seyit Ahmet Uzun - Seyit Ahmet Uzun Yazıları Bakkal Ali sabah namazını kılmış, tespihini çekmiş, duasını yapmıştı ![]() -Hanım bana bir kahve yapar mısın? Sabah sabah içimizi ısıtalım ![]() -Olur bey hemen yapıyorum ![]() Fatma Hanım mutfağa gider ![]() ![]() ![]() ![]() -Bey kahven hazır -Oooo eline sağlık hanımcığım! Her sabah bu rutinliğe sessiz kalışın beni ziyadesiyle mutlu ediyor ![]() ![]() -Afiyet olsun ![]() -Gününüz yoğun geçecek galiba -Evet kısmet olursa alışverişe çıkacağız ![]() ![]() -Önemli olan huzurdur, öyle değil mi? -Öyledir öyle ama eşyasızda olmuyor ![]() ![]() ![]() Bu sırada yoğun bulutların ardından güneş sarımtırak başını zar zor çıkarmaya çalışmaktadır ![]() ![]() ![]() -Fatma, pencere kenarına ekmek kırıntıları bırak da, şu güzelim kuşlar açlıktan ölmesin ![]() ![]() ![]() -Güle güle işin rast gelsin ![]() Ali Bey çıktıktan sonra diğer odada Kur'an okumakta olan Mustafa'nın sesini duydu ![]() ![]() ![]() ![]() -Oğlum hadi kahvaltı hazır ![]() ![]() Biraz sonra ana oğul karşılıklı kahvaltılarını yaptılar ![]() ![]() -Anne bugün alışverişe çıkıyorsunuz değil mi? -Heyecanlısın galiba? -Olmamalı mıyım anne? İnsan hayatında bir defa evlenir ![]() -Doğru diyorsun oğlum, insan hayatında bir defa evlenir, huzursuzluk olmaz da, ,insan geçimi bilirse ![]() ![]() Fatma Hanım oğlunu mutfakta yalnız bıraktı ![]() ![]() ![]() ![]() Seyit Ahmet Uzun |
![]() |
![]() |
|