![]() |
Kaybolan Gençlik 2 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kaybolan Gençlik 2Kaybolan Gençlik 2 Yazısı - Kaybolan Gençlik 2 Seyit Ahmet Uzun - Seyit Ahmet Uzun Yazıları Özlem yavaş yavaş kendine geliyordu ![]() ![]() ![]() —Kalk kardeşim kalk ![]() ![]() ![]() Özlem uykudan yarı ayılmış gözlerle Burcu'ya baktı ![]() ![]() ![]() —Ya Burcu sen de olmasan ben kime gidecektim ![]() ![]() ![]() —Önemli değil be Özlemciğim ![]() ![]() ![]() ![]() Özlem, Burcu'nun mevsim normallerinde giyilmeyecek derecede açık elbiselerinden birini giyindi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Selim mahallenin biraz ilerisindeki karakola varmıştı ![]() ![]() ![]() —Sayın amirim bu akşam kızım evden kaçmış ![]() ![]() ![]() —Nasıl yani kaçmış haberin yok mu? —Efendim ben gelmeden önce annesiyle tartışmış, sinirlenerek kapıyı çarpıp çıkmış ![]() —Belki arkadaşlarına gitmiştir ![]() —Eşim arayacak ama ben umutlu değilim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() —İstersen evi bir ara ondan sonra ne yapacağımıza bakalım ![]() Amirin bu sözü üzerine Selim izin isteyerek evi aradı ![]() ![]() ![]() —Peki, sizin şüphelendiğiniz veya gideceğini tahmin ettiğiniz bir yer var mı? —Şey doğrusunu isterseniz var sanıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() —Peki, bu kızın nerede oturduğunu biliyor musun? —Bir gün merak ederek takip etmiştim ![]() ![]() —Bir ekip vereyim bakın ![]() ![]() ![]() ![]() Selim dışarı çıktıktan sonra amir bir ekip hazırlatarak Selim'in yanına verdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() —Efendi bu ev zaten bizim gözetimimiz altında ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Selim amirin bu sözü üzerine omuzları çökmüş bir vaziyette karakoldan çıktı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seyit Ahmet Uzun |
![]() |
![]() |
|