![]() |
Kaybolan Gençlik 3 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kaybolan Gençlik 3Kaybolan Gençlik 3 Yazısı - Kaybolan Gençlik 3 Seyit Ahmet Uzun - Seyit Ahmet Uzun Yazıları Burcu ve Özlem'in bindiği araba sileceklerini çalıştırarak ilerliyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() —Geldik bayanlar haydi iyi eğlenceler, diyerek onları bıraktıktan sonra oradan uzaklaştı ![]() Burcu kendisine sarılan Özlem'in koluna girerek ona destek oldu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() —Buyur prenses merakla seni bekliyordum ![]() —Mösyö bu güzel kızımızı seninle tanıştırmak istedim ![]() ![]() ![]() ![]() —Ben böyle cesur kızları çok severim ![]() ![]() ![]() —Ne kadar güzel gözlerin varmış senin ![]() ![]() ![]() Bu sırada Burcu'nun getirdiği votka dolu bardağın birini alarak Özlem'e uzattı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Burcu mösyö Joker'e sırıtan bir yüzle bakarak; —Uyku ilacı koymuştum ![]() ![]() —İyi düşünmüşsün prenses ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() —Teveccühünüz efendim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kel adam Özlem'i iri kollarına alarak yatak odasına doğru ilerledi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seyit Ahmet Uzun |
![]() |
![]() |
|