![]() |
Anlamlı Sözler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Anlamlı SözlerAnlamlı Sözler Yazısı - Anlamlı Sözler Ümit Zafer Bağcı - Ümit Zafer Bağcı Yazıları Yeni doğan küçük bir kuş bile aşka uçabilir,çünkü her yeni doğan kuşun yüreğinde büyük kanatlar vardır ![]() ![]() ![]() Plotonik aşk öküzün trene bakmasına benzer,öküzdeki tek fark trenler değişsede aşk bitmez ![]() ![]() ![]() Senden ne köy ne kasaba olur dediler ben başarı ışığı hiç sönmeyen bir şehir oldum ![]() ![]() ![]() Ulu çınarlar fırtınalı dağlarda yetişir ![]() ![]() ![]() Gözü daima yükseklerde olanlar bir çukura düşmüş çıkmaya çalışanlardır ![]() ![]() ![]() Bazı sabahlar güneş bulutların arkasına saklanır,insan kalbi de böyledir,kalplerde saklanan ne gizli güneşler vardır bulutların çekilmesini bekleyen ![]() ![]() ![]() Her giysinin içinde ki adam olsaydı hayvanlarda giyinirlerdi ![]() ![]() ![]() Beş alimin yola getiremediği bir cahil beş alimi yoldan çıkarır ![]() ![]() ![]() Kardeşin kardeşi vurduğu bu alemde dostum var diyenler dostlarının gözlerine bir daha baksınlar ![]() ![]() ![]() Ümit Zafer Bağcı |
![]() |
![]() |
|