Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anılarım, misket

Anılarım - Misket

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Anılarım - Misket

Anılarım Yazısı - Anılarım Ümit Zafer Bağcı - Ümit Zafer Bağcı Yazıları

Maceralarla dolu ilköğretim 2sınıfın ardından 3sınıfa başlamıştımOkulda bir saatlik ders geçmek bilmezken ne çabuk da gelip geçmişti yaz tatili

Neyse ki bu sefer okula 1sınıfta ki kadar heyecanlı gitmemiştimÇünkü iki yıl içinde alıştığım arkadaşlarımla okula devam edecektimHem artık annemin de okula gelmesine gerek yoktuYeni doğan kuzenimi gördükçe kendimi abi gibi hissediyordumOkulda:yazılılar,sözlüler derken bir gün canım sıkıldı ve misket almaya karar verdimHangi erkek çocukluğunda misket oynamamıştır ki? Mahallede arkadaşlarımı yendiğimi fark edince bu işi okula taşımaya karar verdimArkadaşlar da zaten benim kafadandı

Sınıfta misket turnuvaları yapmaya başladıkÇocukluğumun zevkinin doruk noktalarında olduğunu hissedebilmişsinizdirSınıfta gruplar haline gelip işi okul geneline taşıyacaktık ki, ne siz sorun ne ben söyleyeyim ne olduğunuBizim sınıfta gıcık bir kız vardıKız resmen bana kafayı takmıştıBeni sinir etmek için resmen elinden geleni yapıyorduMisketleri çıkarıp tam oynamaya başlayacakken arkamdan bie el omzumu tuttuİlk başta arkadaşlardan biri zannettim, umursamadım ama el beni dürtmeye devam edince arkama döndüm

Karşımda öğretmenimizi görünce kıpkırmızı kesildim ve içimden gitti bizim misketler diye ağıt yakmaya başladımBu gıcık kız yine beni öğretmene ispiyonlamıştıÖğretmen misketleri eline aldı ve şu misketleri sana bir şartla veririm dediHeyecanla öğretmenin ağzından çıkacak kelimelere odaklanırken öğretmen sınıfın ortasında misketleri yere dizmeye başladıAcaba ne yapacak diye düşünürken öğretmen masanın yanına gitmemi istedi ve en başta ki misketi vurmamı istedi

Eğer vurursan misketleri sana geri veririm dedi, ama vuramazsan misketlere son kez el sallarsınSınıfta ki bütün gözler benim üzerime odaklanmıştı, misket grubunda ki arkadaşlarım da bana yalvarırcasına bakıyorlardıBoynumdan aşağıya terler akıyor, kalbim ilk defa bu kadar hızlı çarpıyorduİçimden bir his bu işi başarabilirsin diyordu,misketlerle kazandığım başarıları hatırladım, sevdiğim kız da bana bakınca hedefimi aldım ve misketi aniden fırlattımMisket hedefin tam yanından geçmek üzereyken neyse ki orada ki küçük bir taşa çarptı ve en başta ki misketi vurdumHerkez alkışlamaya başladıArkadaşlarım bana sarılarak havaya kaldırdılar ve öğretmenim sözünü tutarak misketleri geri verdiÖğretmene şikayet eden kız ise ağlayarak sınıftan uzaklaştı, hayatta ki ilk başarımdı

Ümit Zafer Bağcı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com