![]() |
Seçmek Mi Gitmek Mi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seçmek Mi Gitmek MiSeçmek mi Gitmek mi Yazısı - Seçmek mi Gitmek mi İclal Aydın - İclal Aydın Yazıları Cuma gecesi bir haber düştü internet sitelerine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kritik günlerde bir de sağlık sorunlarıyla uğraşmak zorunda olmak hakikaten zorluklara zorluk ekler ![]() Daha önce de yazmıştım ![]() ![]() ![]() Kemal Kılıçdaroğlu’nun fıtık ameliyatı söz konusu olduğunda Hastalıkların Zihinsel Nedenleri isimli kitaptan söz etmiştim ![]() Şimdi tekrar baktım da bağırsak rahatsızlıkları için “Eskiyi, artık ihtiyaç duyulmayanı bırakmaktan korkma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kimi durumlarda bir doktor müdahalesi ile çıkarılıp alınması gereken parçalara dönüştürüyor vücut demek ki o nedenleri ![]() ![]() ![]() Bugünlerde yaşanan kaosun sebebi olarak, eski dostların aralarındaki son hayati bağları da koparıp atma noktasına geldikleri konuşuluyor ![]() ![]() ![]() Cemaat ve hükümetin son restleşmesi deniyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *** Yaşanan her şey bir küçük ok olarak giriyor bedene önce ![]() ![]() ![]() ![]() Siyaset pek de keyifli bir iş değil kanımca ![]() ![]() Bir ideal uğruna verdiğiniz çabanın karşılığını bedeninizdeki hasarlarla da görebiliyorsunuz ![]() ![]() ![]() Dedikodular çeşit çeşit ![]() ![]() ![]() Aslında hepsini yazmak istiyorum da ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *** Kurumlar çatışması bir yana da ![]() ![]() ![]() Pek çok şey “tek adamın” kendi tercihiyle de omzuna asılı olunca ![]() ![]() ![]() Merak ediyorum ![]() ![]() ![]() Başbakan’ın eşi Emine Erdoğan acaba hasta eşine bakıp, o uyurken, ya da dinlenirken “Bıraksak bütün bunları artık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kırgın mıdır? Kızgın mıdır? Yorgun mudur? Tekrar başa dönecek olsalar, şuradan başlayalım, şunları şunları hiç yaşamayalım diyor mudur? Eskiden sadece bel, boyun fıtıkları, hipoglisemi gibi hastalıklarla uğraşıyorlardı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir ülkenin başbakanı da olsanız yeterince özgür değilsiniz sonuçta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tercihlerimiz değil mi yolumuzu belirleyen? ![]() ![]() *** “Şahane hatalar” diye bir kitap okuyorum ![]() ![]() ![]() Yıllar önce Ayşe Arman’a verdiğim bir röportajda çıkıvermişti ağzımdan bu cümle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çok ilginç ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yazar her bölümün sonunda size iki seçenek sunuyor ![]() Seçtiğiniz yol hangisi ise o bölüme gidiyor, kitabı okumaya oradan devam ediyorsunuz ![]() ![]() ![]() İlk seçeneklerim sonunda Güney Afrika’da gönüllü bir yardım ekibinin içinde, mutlu, şişman ve evli bir kadın olarak zenci kocamla el ele bir suikastta öldüm ve cenette gittim ![]() ![]() ![]() İkinci seçeneğim ise beni hayatımın baharında Las Vegas’ta öldürdü ![]() ![]() ![]() Hep diyorum ![]() ![]() ![]() Hep ![]() ![]() ![]() ![]() Allahım bazı kullarına seçme hakkı ve seçebilme yeteneği vermiş ![]() ![]() ![]() Seçebilmek özgürlüktür tartışmasız ama ![]() ![]() *** Yeni bir yolculuğa çıkıyormuş gibi ürkek, Ya da bir yolculuktan yeni dönüyormuş gibi yorgun ve bıkkın ![]() ![]() ![]() Anlatmak istediğim ise ![]() ![]() ![]() Neyse boşverin ![]() http://2che ![]() İclal Aydın |
![]() |
![]() |
|