Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hayalimdeki

Hayalimdeki Sen

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hayalimdeki Sen

Hayalimdeki Sen Yazısı - Hayalimdeki Sen Ümit Zafer Bağcı - Ümit Zafer Bağcı Yazıları

Sana olan duygularımı hiç bir zaman kelimelerle ifade edemedimCeylan gibi masum,sevgi dolu gözlerine bakıpta içimden geçenleri sana hiç haykıramadım

Dokunduğumda duygularımla anlatamayacağım ellerini hiç tutamadımHep içimde kurduğum diyarlarda yaşadım seniSeninle sinemaya gittik,korku tireninde sıkıca sarıldım ellerine,saçların tüm yumuşaklığıyla ve kır çiçekleri gibi o hoş kokusuyla hep benimleydilerBeraber atlı karıncaya bindik,hatta sen gondoldan korkunca ben ikna etmiştim seniBen yanındayım,korkma birtanem diye

Sende benden güç almış ve benim için ilk defa gondola binmiştinBelki senin haberin yoktu ama biz seninle bir kış günü koca bir kardan adam yapmıştık ve demiştik ki bizim aşkımız bu kardan adamın ömrü gibi kısa olmasın diyeAma aşkımız daha başlamadan bittiSenin haberin yoktu ama biz seninle bir simidi bölüşmüştük,hatta bir simit ikimize çok gelince gerisini martılarla paylaşmıştıkİnsanın sevdiği yanında olunca küçük bir simidi bile bitiremiyor diye dalga geçmiştik

Bölüştüğümüz ilk simidi martılarda kıyamayıp yememiştiKimsenin boğazından geçmiyordu o simit çünkü o simit bölüştüğümüz ilk simittiHer an bir tebessüm bekledim senden,sevgiye dair küçük bir işaretKalbimin yarısını senden geri almak istedim ama aşk zorla değil ya sen inadına bir kerecik bakmadın yüzümeAhhh,bu hayallerimde ki kız keşke sen olsaydınKeşke bir simidi gerçekten de bölüşebilseydik seninleSen hiç korkma ben tutardım korku tireninde ellerini,keşke beraber atlı karıncaya binseydik

Ama aşk zorla değil ya sen koca bir simidi tek başına bitirdin,sen hiç korku tirenine binmedinAma aşk zorla değil ya sen gondoldan hep korktunVe şimdi sen yalnızlıktan korkarken ben hayalimde ki senle çok mutluyumGörüntü olarak sen ama zihnimde yeniden şekillendirdiğim senAma böyle de çıkmıyor ki aşkın tadıBana gerçekten sen lazımsın,ne kadar beni sevmiyor olsanda bana yalnızca sen lazımsın

Ümit Zafer Bağcı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com