![]() |
Drama Bağımlılığına Dair |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Drama Bağımlılığına DairDrama Bağımlılığına Dair Yazısı - Drama Bağımlılığına Dair Başak Sayan - Başak Sayan Yazıları Drama bağımlısıyım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fena bir drama bağımlısıyım ben ![]() Öyle böyle değil ama ![]() Hani neredeyse hayatımda drama yoksa anlamsız buluyorum her şeyi, o derece ![]() ![]() ![]() Drama adeta yaşadığımı, nefes alıp verdiğimi hissettiren yegane şey olmuş durumda ![]() Mesela her şeyin yolunda gittiği bir ilişkide ters bir şeyler olduğunu düşünmeye başlıyorum bir anda ![]() Geceler boyu bir sağa bir sola dönerek sorunun ne olduğunu anlamaya çalışırken bir de bakıyorum ki drama eksik hayatımda ![]() Bir ilişkide ne kadar yolunda gitmeyen şey varsa o derece gerçek oluyor benim için yaşadığım aşk ![]() Hatta bazen bu yüzden gizli gizli sabote ettiğim bile oluyor ilişkilerimi ![]() Sırf biraz sorun çıksın da drama bağımlısı kişiliğim tatmin olsun diye ![]() Her şey kolay olunca aslında her şey zor oluyor benim için nedense ![]() Kim bilir belki de yıllarca o kadar çok alışmışım ki ilişkilerimde çabalamaya ve sorunlarla boğuşmaya, sorunsuz ilişkilerde sıkıldığımı hissediyorum ansızın ![]() Aşk kıvılcımlarının tüm bedenimi sarması yine böyle her şeyin yolunda gittiği, sorunsuz bir döneme rast geldi ![]() Sorunsuz olduğu için sıkıldığım anlar şimdi benim için birer vaha değerinde ![]() Çünkü artık büyük bir dramaya sahne oluyor ilişkimiz ![]() Öyle bir drama ki üstelik, nefes almayı unutturuyor kimi zaman ![]() Geceleri yatakta bir sağa bir sola dönmeme neden oluyor ![]() Normalde bir araya geldiğinde hiçbir fiziki tepki olmazken kalbinin gümbür gümbür attığı fark ediyorsun aniden ![]() Saçma sapan şeyler yapmaya, saçma sapan şeyler söylemeye başlıyorsun ![]() Seviştiğin anların yeryüzünün en tutkulu anları olduğunu düşünüyor, dudakları dudaklarına değdiğinde hissettiklerini bir daha asla yaşayamayacağını zannediyorsun ![]() ![]() ![]() Drama her şeyi büyülü bir hale getiriyor işte ![]() Çünkü işin içine fena halde bir kaybetme korkusu giriyor ![]() Drama ve kaybetme korkusu en ölü ilişkiyi bile ateşlendiren yegane şey oluyor bu durumda ![]() ![]() ![]() Ben mi? Yaşadığımı hissediyorum drama bağımlılığım sayesinde yeniden ![]() ![]() ![]() Başak Sayan |
![]() |
![]() |
|