![]() |
Aşkın Halleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşkın HalleriAşkın Halleri Yazısı - Aşkın Halleri Başak Sayan - Başak Sayan Yazıları Aşk duygusunu oldum olası severim ben ama duygularımı göstermeyi pek sevmem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama hayat insanı hep inandıkları ile sınar ne yazık ki ![]() Gelin görün ki şimdiler de bu inancımla yüzleştim ![]() Ben saklamak, ortaya çıkarmamak için direndikçe öyle olaylar ve duygular yaşattı ki hayat bana yukarıya bakıp 'Ben kimim ki kontrol etmeye çalışıyorum her şeyi' dedim bir anda ![]() Şimdi kendimi hesapsızca bırakmanın, kontrol etmekten vazgeçip sadece yaşamanın nasıl bir şey olduğunu anlıyorum ![]() Artık saklamaktan da vazgeçtim her şeyi ![]() Açık açık söyleyemesem de açık açık yapıyorum ![]() Dünyanın bir ucuna sırf ona sürpriz yapmak için gitmek gibi ![]() ![]() ![]() İşin en güzel yanı kendi inancımı kendimin çürütmüş olması ![]() Aşk ne kadar çok kaçarsan ve ne kadar çok kendini saklarsan değil, ne kadar çok seversen ve bunu gösterirsen büyüyormuş, anladım ![]() ![]() ![]() İTALYAN ERKEKLERİYLE TÜRK ERKEKLERİ ARASINDAKİ 3 FARK 1 İtalyan erkekleri Türk erkekleri gibi güzel kadına bakmayı seviyor ![]() ![]() ![]() 2 Bizimkiler ya giyinmekten anlamıyor ya da tam bir moda kurbanı oluyor ![]() ![]() ![]() 3 Bizim buralarda erkekler aşık olduğunu göstermek istemez çünkü karizması çizilecek zanneder ![]() ![]() HAFTANIN SÖZÜ : 'Ne kadar çok kişi benimle aynı fikirde ise o kadar çok yanıldığımı düşünürüm ![]() Oscar Wilde Başak Sayan |
![]() |
![]() |
|