Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çocuk, kalsaydım, keşke

Keşke Hep Çocuk Kalsaydım

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Keşke Hep Çocuk Kalsaydım

Keşke Hep Çocuk Kalsaydım Yazısı - Keşke Hep Çocuk Kalsaydım Neslihan Eken - Neslihan Eken Yazıları

Keşke hep çocuk olsaydımYapamadığımız şeyleri yaptırmak için ağlardıkİstediğimiz şey olunca sevinirdikKazanmanın zaferiyle mutlu olurdukKaybetmek diye bir şey söz konusu olmazdı hayatımızdaUfacık şeylerle mutlu olmayı bilirdikİstediğimiz herşey için savaş verirdikBüyüdükAradan uzun yıllar geçtiÇocuk olan bizlerde büyüdükKimse saçımızı okşamaz olduİstediğimiz şeyleri ağlayarak değilde sözlerle anlatmaya başladıkKimse dinlemez olduKaybetmeye başladık istediğimiz şeyleri yapamaz oldukAğlamaya alıştıkHayat hep pembe yüzünü değilde kara yüzünü göstermeye başladıYapamadığın yada yaptıramadığın şeylerde cabası

KEŞKE HİÇ BÜYÜMESEYDİM DER HER İNSAN KEŞKE HEP ÇOCUK KALSAYDIM DER

Neslihan Eken

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com