![]() |
Kızıl Ölümler Ve Yeniden Doğmak |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kızıl Ölümler Ve Yeniden DoğmakKızıl Ölümler Ve Yeniden Doğmak Yazısı - Kızıl Ölümler Ve Yeniden Doğmak Sıla Paylar - Sıla Paylar Yazıları '' KızıL ölümler! ve Yeniden Doğmak!'' Bu gece de kan kırmızı sohbetinde hayatın,bogula bogula nefes alıp gittik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yağan yağmur seni soruyordu bana, ıslık çalıyordu gökyüzünde rüzgar! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gözlerimde canlanıyordun açmak istemiyordum! ellerim titriyordu da kalem tutamıyordum, yer ayagımın altından kayıyordu da sanki yere basamıyordum ![]() ![]() ![]() yoktun ama yanımdaydın sanki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gidiyordun rüzgarın ugultusu hoşçakal diyordu sana, yagmur ardından aglıyordu sanki! sen çıkıyordun sanki her telefonu elime alışımda,kalbimden lambalara gülümseyen! ![]() ![]() gamzelerin vardı senin, çukurlarında acılar saklı! yaşamı içip içip içip içine sakladıgın gamzeler! dönüyordu dünya,uçuşuyordu herşey ![]() ![]() gittiğin gün! ben öldüm! kararan gökyüzü değildi, beyaza kesilmiş,buz tutan ellerimdi ![]() ![]() ![]() sormadın sen giderken, gideyim mi diye ![]() ![]() sormadın seviyor musun diye! nerden aklıma geldin ki şimdi, rüzgarlar mı getiriyor seni bana, yoksa yagmur mu sana ağlamamı isteyen! nasıl yaşanır,nasıl susulur bilmedim ben ![]() ![]() ![]() yaşam kızıl akşamların alkolünde,damara işleyen bir zehir; ve geri geri çıkılan bir yokuştu! bir de bir de bana sor! şimdi yıllar geçmiş, saçlarımda beyazlar, gönlümde küllenmiş bir alev ![]() ![]() rüzgar bekleyen bir bayrak! ve yagan her yagmurda değil miydi, kaçılmayan , aşka tutunmak! ![]() ![]() ![]() sen kızıl güneşlerin sabah dogumlarına tanıklık ederken, ben gittiğin gün batırmışım güneşi ![]() ![]() ![]() sen karanlıklarla gülerken, ben bocalayıp durmuşum hayata ![]() ![]() ![]() ölmeyen aşk var mı ey sevgili; sen dogan her güneşte, öldürmedin mi aşkı,sevgiyi! sensiz yarınım yoktu benim, yagmayacaktı yagmur bedenime, fısıldamayacaktı kulagıma , adını rüzgarlar ![]() ![]() ![]() pencerem açılmayacaktı merdivenlere ![]() ![]() ![]() bozulmayacaktı yeminler ![]() ![]() ![]() ve sen benim acıyla kıvrandıgım her gecenin bitiminde, mutlu mu olacaktın! ![]() ![]() ![]() yaşamı yaşamaktı amacın, anlamı anlamaktı belki kızılın, yıldızlar şahidim olsun, sevgiyi öldürdüğümü unutma sakın! ![]() ![]() ![]() ne yagmur hatırlatır oldu artık gözlerini, ne rüzgar getiriyor hatırıma ismini ![]() ![]() unuttu say beni, cismini ![]() ![]() yıkmıştın ya hani; ayaktayım artık! unutma gözlerimi ![]() ![]() ![]() Sıla Paylar |
![]() |
![]() |
|