Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kızıma

Kızıma

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kızıma

ağlayan çocuk - simli güller - ağlamayacağım - kaskatı - hayatımızı çöp kutusuna attık

Sanki sen anneydin bizler çocukların Seni seviyorum Sadece çooook seviyorum

E kolay mı? Biz hayatımızı bir çöp konteynerine attık Ne olduğunu anlayamadık bileHepimiz şaşkındık, sanki çöpe atarken her eşyamızı (anımızı) intikam alıyorduk yaşadıklarımızdan belki yaşayacaklarımızdan

En şaşkınımız da sendin çünkü sen küçük bir bebektin, benim canım yavrum" Anne bunu da mı atıcaz" diye uzatırken o simli beyaz gülleri üzülüyordunBenim çok üzüldüğümü düşünerekBeraber almıştık "evin girişinde harika duracak " diyerekBirlikte koymuştuk yerde ki toprak kabın içineGidip gelip bakmıştıkBir daha, bir daha bakmıştıkEvimizi hergün birşeylerle güzelleştirip ( kendimizce) mutlu oluyorduk

Nereden bilirdik o birşeyleri alırken, kendimize değil; kimbiliiir kimin evine alıyorduk!Evet o beyaz güller kimin evini süslüyor şimdi

Konteynerin yanından ayrıldığımız da kadınlar doluşmuştuSanki büyük bir mağazanın indirim reyonun da gibiydilerHer biri hayatımızdan bir parçayı alıp gidiyordu yanındaYüzlerinde bir zafer edasıylaKaranlık evin penceresinden onları seyrediyorduk

Ev bomboştu İki sandalye ve biz üçümüz

Korkunç bir veda yaşadık o gün okuldaSen arkadaşlarından okulundan ayrılıyordunSana bir veda partisi düzenlemişlerdiBütün okul tanımadığımız öğretmenler bile oradaydıHepsi bize üzüntüyle bakıyorlardı ve biz de üzüntüyle bakıyorduk

Yağmurlu buz gibi bir gündüSeni okul da bırakıp eve geldim Yolda ağlıyordumYa sen??

Benim güçlü kızımOkulda arkadaşların ağlamışSen yumruklarını sıkıp: "ağlamıycam, ağlamıycam işte" demişsin

Akşam öğretmenin telefon da anlattı" Ben bile ağladım esin hanım, bu çocuğa dikkat edinKaskatı oldu yavrucak" diyordu kimse dayanamamış ağlamıştıYa senin küçük yüreğin buna nasıl dayanıyordu canım yavrum

Aptal gibiydik, hayat bizi biryerlere götürüyor ve biz hiçbirşey yapamıyordukSanki geçmişimizle birlikte geleceğimiz de sonlanıyorduHissettiğim şey sadece derin bir acıydıBoğazım düğüm düğüm sanki herşey bitmişti

Babana döndüm ayrılırken, "Hakkını helal et" dedimOlgun iki insan gibi ayrılmalıydıkHalbuki içim hiç de olgun olmak istemiyorduİçimde fırtınalar kopuyorduBağırmak,ağlamak,tepinmek; kendimi yerlere atmak istiyordum Hiçbirini yapamadımÇünkü sen vardınÇünkü sen beni utandıracak kadar olgun ve kendine hakimdin tatlı kızım

Sanki sen anneydin bizler çocukların Seni seviyorum Sadece çooook seviyorum

alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com