Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
olamadım

Olamadım

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Olamadım

Olamadım Yazısı - Olamadım Sıla Paylar - Sıla Paylar Yazıları

Güçlü olayım isterdim;ve yılmayacak yıkılmayacak kadar sabırlıKorkusuz olayım isterdim;vekendimi ezdirmeyecek,boyun eğmeyecek kadarda acımasızAğlamayayım isterdim;ve hasrete,aldırmayacak kadar da duygusuzUmrumda olmasın isterdim;ve herseyi silip atabilecek kadar da ruhsuz Sevmeyeyim isterdim;ve sevilmeyecek kadar da kötü fesat

Affetmeyeyim isterdim;ve can yakacak kadarda alçakAma olamadım iştenefrete kalbimde yer vermeye gücüm yetmediinsanlara acı çektirmeyi ruhum kabullenemedi hiç duygusuz olupta unutamadım yaşadıklarımısilemedim tek kalemde anlamsız acılarımıYılmayacak yıkılmayacak kadar güçlü;yalnız kalmayı takmayacak kadar korkusuz,aleme rest cekecek kadar cesaretli,ezebilecek kadar acımasız,can yakacak kadar alçakoLamaDıM

ben hep duygusalım,hep hassas,hep zaaflarına yenik düşecek kadar güçsüz,duvarların altında ezileceğim diye korkan,ve acı çekme pahasına sevebilecek kadar yürekli Biri oldum

yarım kaldı sözlerim,hep yaş döktü gözlerim,ve sızısı geçmedi yüreğimin

Sıla Paylar

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com