Olamadım |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
OlamadımOlamadım Yazısı - Olamadım Sıla Paylar - Sıla Paylar Yazıları Güçlü olayım isterdim;ve yılmayacak yıkılmayacak kadar sabırlı ![]() ![]() Korkusuz olayım isterdim;vekendimi ezdirmeyecek,boyun eğmeyecek kadarda acımasız![]() ![]() Ağlamayayım isterdim;ve hasrete,aldırmayacak kadar da duygusuz![]() ![]() Umrumda olmasın isterdim;ve herseyi silip atabilecek kadar da ruhsuz![]() ![]() Sevmeyeyim isterdim;ve sevilmeyecek kadar da kötü fesat![]() ![]() ![]() Affetmeyeyim isterdim;ve can yakacak kadarda alçak ![]() ![]() Ama olamadım işte![]() ![]() nefrete kalbimde yer vermeye gücüm yetmedi![]() insanlara acı çektirmeyi ruhum kabullenemedi![]() hiç duygusuz olupta unutamadım yaşadıklarımı![]() silemedim tek kalemde anlamsız acılarımı![]() ![]() Yılmayacak yıkılmayacak kadar güçlü;yalnız kalmayı takmayacak kadar korkusuz,aleme rest cekecek kadar cesaretli,ezebilecek kadar acımasız,can yakacak kadar alçak![]() ![]() oLamaDıM![]() ![]() ![]() ben hep duygusalım,hep hassas,hep zaaflarına yenik düşecek kadar güçsüz,duvarların altında ezileceğim diye korkan,ve acı çekme pahasına sevebilecek kadar yürekli ![]() ![]() Biri oldum![]() ![]() ![]() yarım kaldı sözlerim,hep yaş döktü gözlerim,ve sızısı geçmedi yüreğimin ![]() ![]() ![]() Sıla Paylar |
|
|
|