![]() |
Küle Dönmeden Sabır Eyle |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Küle Dönmeden Sabır EyleKüle Dönmeden Sabır Eyle Yazısı - Küle Dönmeden Sabır Eyle Sıla Paylar - Sıla Paylar Yazıları her geçen gün biraz daha kötüye gidiyor , biraz daha çıkmaza, biraz daha bunaltıcı oluyor yaşadıgım dakikalar ![]() ![]() ![]() sonra iyice çekilmez dayanılmaz oluyor ![]() ![]() birazcık sabır istiyorum ![]() ![]() Tahammülüm kalmadı artık konuşmalara , aynı yollarda dönüp durmaya! doğru düzgün bir sonuca varmamaya tahammül edemiyorum artık! yine olan yüreğime oluyor, gözyaşlarımı akıtıyorum yüreğimin en derinlerine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu kadar mı zor olurmuş yaşamak,böyle mi olacaktı nefes almak ![]() ![]() ![]() Öyle ağır geliyor ki anlatmak çok zor,öylesine çekilmezleşiyor ki yaşamak!Yıkasım geliyor dünyayı,içimde kopan lanet fırtınaları dünyaya yayasım geliyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kaldırması öylesine zor,her dakika daha da alevlenmeye hazır içimde ki kor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi dur ve içinde ki sen'e bagırarak sor! Lanet olası devraN neden böyle dönüyor!?? istemediğim halde,beynime gücüm yetmezmişcesine,kalbimin acı acı sızladıgı bir günde;Kötü düşüncelere sahibim su saniyelerde! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ey Yaratıcı duyacaksan sesimi,bana ve benim gibilere; Lütfen Biraz Sabır Eyle! ![]() ![]() ![]() Sıla Paylar |
![]() |
![]() |
|