07-10-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sakın Gelme
Sakın Gelme Yazısı - Sakın Gelme İlknur Uzunöner - İlknur Uzunöner Yazıları
Yolculuğumun zamanı geçiyor,biraz daha yürümeye devam ediyorum Acıma yaklaşıyorum hüznüm beynime sıçramış;düşlerim gölgesinde karanlığımın Beklemediğim ayrılıklara ev sahibi gönlüm çok yorgun;tırnaklarım kanıyor ve uzaklaşıyorum Gidebildiğim kadar,gidebildiğim kadar tahtalar ardına saklıyorum özenli gözyaşlarımı O acımı bilmiyor anlamasın delirsin yalnızlığım Kaskatı oluyorum;ellerin gibi kalbim buzla tuz olacak bir dokunabilsen rüyalarımdan öteye bir geçebilsen  
Kırık masama dayalı bileklerim acı bir kahve,sigara ortak derdime;zehrim vücudumun her yerinde  Dakikaları işliyorum birbirine de günleri dikiyorum acımla da zamanı geçirmeye çalışıyorum Sen gelemezsin biliyorum sebebin var Ama benimde gözlerimin dalışı var uzaklara ki yürek yakar;bakan ağlar İçler acısıyım ama güçlü Başım dönüyor,nemleniyor gözlerim bir kere gelsen diye bütün haykırışlarım;rüyalarımın ötesine geçebilsen  Duvarlar üzerime gelmekten vazgeçse,umutlarım kırılmaktan,hayallerim yıkılmaktan,gözlerim uzaklardan,gönlüm siyahlardan  
Bir düşümü daha maviye çevirebilsen  Sevebilsen,tutunabilsem demir parmaklıkların vapura tutunduğu gibi,sarabilsem özlemini silebilsem  
En iyisi sen gelme kalbim gidişine alışamadı daha gelişini nasıl kaldırsın;bunun yükünü nasıl taşısın 
İlknur Uzunöner
|
|
|