![]() |
Bir Kütüphane Kartı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Kütüphane KartıBir Kütüphane Kartı Yazısı - Bir Kütüphane Kartı İclal Aydın - İclal Aydın Yazıları 1979 yılıydı yanılmıyorsam ![]() Dünya Çocuk Yılı’ydı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Onun çok sık vakit geçirdiği bir yerdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *** Kütüphane haftası nedeniyle internette, Twitter’da “Kütüphane Haftası“nın en çok konuşulan başlık olması için çalışıyormuş kimi arkadaşlar ![]() Bazı dizilerin yapımcıları da şimdi dizi yayınlanırken Twitter’da en çok konuşulan olmayı hedefliyormuş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Neyse ![]() ![]() ![]() Bana bir konuda çok ısrar edildi mi fena halde ters teper ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “Kan anonsları, kayıplar, yardım için hesap numaraları” deyip geçiverdiğimiz şeyler son derece önemli meseleler ![]() ![]() Öte yandan, ünlü kişiyi kışkırtmak suretiyle her istediğini yaptıracağını düşünenler de var ki fevkalade ayıp ediyorlar kanaatindeyim ![]() “Biz sizin kitaplarınızı öneriyoruz ama siz de kütüphane haftasının TT olması için bir RT yapıverin” dedi mi biri, öldür beni yapmam artık! Veya “ Pınar Altuğ’la Işın Karaca da çok duyarlı davrandılar bir anne olarak, lütfen siz de bir RT yaparsanız ben de samimi bloğumu tanıtmış olurum” derse biri geçmiş olsun ![]() ![]() ![]() Her neyse ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bakın bu yazı bittiğinde ben tam 3015 tık (harf-boşluk) atmış olacağım ![]() *** Her neyse ![]() ![]() ![]() Dün akşam şöyle girdim bir baktım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben de “Kütüphaneye üye yapsın, orada buluşurlar daha romantik olur” yazdım ![]() ![]() ![]() “Aaa bak, o da olur” diye yanıt vermiş ![]() ![]() ![]() Bugün niyetim tam da buydu ![]() ![]() ![]() Kütüphaneye üye olun diyecektim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kütüphanede buluşmanın tadını çıkarın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Altmışlı yılların “havası” geri geliyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İclal Aydın |
![]() |
![]() |
|