![]() |
Yorum Bekliyorum'a Cevap Veriyorum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yorum Bekliyorum'a Cevap VeriyorumYorum Bekliyorum'a Cevap Veriyorum Yazısı - Yorum Bekliyorum'a Cevap Veriyorum Sıla Paylar - Sıla Paylar Yazıları birçok gencin ya da cocugun aslında her insanın düşündüğü şeyler ama bunları cocukların daha cok düşünüyor olmasını yapacak işleri olmamasına baglıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() böyle yaklastıgım için olacak ki ; bu tarz düşünceleri olan insanlara daha bir sevgiyle bakıyorum ![]() ![]() onlar insan olmalarının geregini yerine getiriyorlar çünkü ![]() ![]() ![]() öte yandan Tanrı sadist mi ki birçok kulunu çileden çileye atıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() peki ya acı çekenler neden acı cekerler ![]() ![]() Kuran'ı Kerim de neden yaratıldıgımıza,neden dünyadabüyük bir sınavdan geçtiğimize dair birçok ayet yazılı bunu takriben,belki onlarca da hadis'i şerif var ![]() ![]() okumak onları anlamak bizi ne kadar rahatlatır tartışma götürür bir konu ![]() ![]() ![]() ![]() neden yardım etmek , insanlıgı kurtarmak yerine orda öylece bakıyorsun sorusunu ona sormamız lazım ![]() ![]() ![]() ![]() Bildigim tek şey; dinin oldukça çelişkili ve karmaşık bir kurum oldugu ![]() ![]() yine de inandıgım tek şey , sevgi ve aşk oldugundan fazla hırpalanmıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu yüzden belki de aklımızı fazla hırpalamamamız ve sevgiyle,aşkla hayata tutunup; Dine baglı ya da bagsız ama her daim dürüst sevgi dolu ,güvenilir insanlar olarak kalmamız ; bizi mutluluga daha kolay ulaştıracaktır ![]() ![]() ![]() bir hatamız olduysa affola ![]() ![]() Aşkla , sevgiyle kalın ![]() ![]() ![]() ![]() Sıla Paylar |
![]() |
![]() |
|