![]() |
Katil |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() KatilKatil Yazısı - Katil İclal Aydın - İclal Aydın Yazıları Bu cumartesi köşemi kadın dünyasının seri katillerine ayırmak istiyorum ![]() Behzat Ç ![]() ![]() “Sen ne yaptığını sanıyon la,” diye çat çat iki tane ![]() ![]() ![]() Biz de dişimizi sıkmaktan boksör avurduna dönmüş yanaklarımızda, omuzlarımızda bir rahatlama hissetsek ![]() ![]() ![]() Behzat Ç ![]() ![]() ![]() ![]() (Şu içimizden dışarı çıkarılamamış öfkeler bir gün bizi gerçekten hasta eder mi?) *** Amerikan polisiye dizi seyreden var mıdır, içinizde bilmem ![]() Bir iki yıl önce kaptırdığım bir iki dizi vardı ![]() Ardı ardına izlerken bir adet dedektife dönüşüyor insan ![]() ![]() ![]() Neyse ![]() ![]() ![]() *** Ne diyorduk! Kadınların yaşamına giren seri katiller!!! Az önce sözünü ettiğim polisiye dizilerde sıklıkla karşımıza çıkan bir seri katil tipi vardır ![]() ![]() “Seri katillerin bıraktığı izler aynıdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sorguya aldığınızda hiçbiri katil olduğunu kabul etmez ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu öldürme isteği içgüdüseldir ![]() ![]() ![]() ![]() Kurban mutlaka kışkırtıcı bir şey yapmıştır ve mutlaka bir günahkârdır!” *** Aynı paragrafı, kadınları birbiri üzerine kıyan adamları düşünerek okuyun bir de ![]() ![]() ![]() Akıl baştan söylüyor ama “kalbin kendine göre nedenleri varmış” ya, aklı dinlemiyor! Akıl diyor ki: “Senden önceki kadına ne yaptıysa, sana da aynısını yapacak ![]() Kalp yanıtlıyor: “Bu defa başka, bana kıyamaz ![]() Aradan bir vakit geçiyor Akıl diyor ki: “Ben sana demedim mi?” Kalp yanıtlıyor: “Belki anlar hatasını ![]() Akıl diyor ki: “Allahım ıslah etsin seni!” Kalp kanlar içinde yanıtlıyor: “Belki de böyle ediyordur kim bilir ![]() ![]() ![]() İclal Aydın |
![]() |
![]() |
|