Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
katil

Katil

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Katil

Katil Yazısı - Katil İclal Aydın - İclal Aydın Yazıları

Bu cumartesi köşemi kadın dünyasının seri katillerine ayırmak istiyorum

Behzat Ç amirim hazır evlenmişken kadın dünyasının bebek yüzlü bu seri “dalgıç-la-maları”na bir bölüm el atsın da isterdi hüzünlü, eski gönlüm

“Sen ne yaptığını sanıyon la,” diye çat çat iki tane

Biz de dişimizi sıkmaktan boksör avurduna dönmüş yanaklarımızda, omuzlarımızda bir rahatlama hissetsek

Behzat Ç amirim hepimizin intikamını alıverse ekibiyle birlikte

(Şu içimizden dışarı çıkarılamamış öfkeler bir gün bizi gerçekten hasta eder mi?)

Amerikan polisiye dizi seyreden var mıdır, içinizde bilmem

Bir iki yıl önce kaptırdığım bir iki dizi vardı Kafamı somut bir soruna sardıracağıma diziye sardırıyordum her ortalama zekâ gibi!!!

Ardı ardına izlerken bir adet dedektife dönüşüyor insan Zaten senaryo yazanların da biz izleyenlere taktığı madalya biraz budur nitekim: “Zekânla övünebilirsin, verdiğimiz ipuçlarıyla katili tahmin etmiştin, seni tebrik ederim” der, izleyen de kendisini 120 saniyeliğine Dr Watson zannederek mutfağa çay doldurmaya gider Döndüğünde yeni bölümü izlemeye hazır bir fanidir yine!

Neyse

Ne diyorduk!

Kadınların yaşamına giren seri katiller!!!

Az önce sözünü ettiğim polisiye dizilerde sıklıkla karşımıza çıkan bir seri katil tipi vardır Dedektifler masa başına ya da duvara asılı ipuçları etrafına toplanırlar İçlerinden kıdemli olanı anlatmaya başlar:

“Seri katillerin bıraktığı izler aynıdır Bir şekilde o cinayeti kendilerinin işlediği bilinsin isterler Kendilerine has imzaları vardır Genellikle beklenmedik kişilerden çıkar bu katiller Toplum içinde kabul görmüş, iyi bir işi olan, eli yüzü düzgün, ilk adımda kolayca güvenip teslim olabileceğiniz tiplerdir Ağızları iyi laf yapar Kurbanlarına genellikle yardım etmek için yaklaşır, önce güvenini kazanırlar Sonra kurbanlarının zaaflarını öğrenirler Ölümcül darbeyi en iyi vuracakları yeri bulana dek kuşku bırakmayacak şekilde kurbanın yaşamına sızmış olurlar

Sorguya aldığınızda hiçbiri katil olduğunu kabul etmez Mükemmel yalan söylerler Masumiyetleriyle ile ilgili kanıt yaratmakta üstlerine yoktur Zekâ oyunlarını iyi oynar, şüpheleri genellikle bir başkasının üzerine çevirirler

Bu öldürme isteği içgüdüseldir Engel olamazlar kendilerine Durduramazlar kendilerini Ve her defasında kendilerince haklı bir nedenleri vardır cinayet için

Kurban mutlaka kışkırtıcı bir şey yapmıştır ve mutlaka bir günahkârdır!”

Aynı paragrafı, kadınları birbiri üzerine kıyan adamları düşünerek okuyun bir de Hiçbir farkı var mı insan doğrayan ruh hastalarından ?

Akıl baştan söylüyor ama “kalbin kendine göre nedenleri varmış” ya, aklı dinlemiyor!

Akıl diyor ki: “Senden önceki kadına ne yaptıysa, sana da aynısını yapacak Sakın aldanma!”

Kalp yanıtlıyor: “Bu defa başka, bana kıyamaz

Aradan bir vakit geçiyor

Akıl diyor ki: “Ben sana demedim mi?”

Kalp yanıtlıyor: “Belki anlar hatasını

Akıl diyor ki: “Allahım ıslah etsin seni!”

Kalp kanlar içinde yanıtlıyor: “Belki de böyle ediyordur kim bilir

İclal Aydın

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com