Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gitmek

Gitmek

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gitmek

Gitmek Yazısı - Gitmek Kahraman Tazeoğlu - Kahraman Tazeoğlu Yazıları

Her giden güzelleşir/gidiyorum güzelleşmek için/unutulsun diye çirkinliklerim (Aziz Nesin)

Gitmek; yaralı bir gemi gibi ağır ağır batarak Gitmek; defolmadan Gitmek; aksak adımlarla ağırına ağırına, zoruna zoruna… Gitmek; yaralı bir hayvanın kendini sürükleyebildiği yere kadar Gitmek; daha gelmemişken yolun yarısına

Yılları bir bavula tıkıştırdım ve bavulumda yangınlar taşırken, ellerim üşüye üşüye gidiyorum Her vazgeçiş, içimde birbirine çarpıp yere düşmeden, kararlılığın ellerini öpüp başıma koyarak gidiyorum Gider gibi değil, terk eder gibi gidiyorum Yokluğum tüm varlığına armağan olsun sevgili Belki de gitmek değil, kalamamak benimkisi, eğreti durmak, mümkünsüzü düşlemek

Durduğum yerde bitip, gidebildiğim yerde yeniden başlamak için gidiyorum Yeterince kalan oldum, şimdi gitme vakti En acısı da giderken kalmak sevgili Herkes gider ama her giden yakın kalmaz; unutama beni! Öyle yılışık değil, ukala bir gidiş benimkisi Ucuz bir biletin arka koltuk rahatlığıyla, bu kez başka gidiyorum Ne kendim için gidiyorum, ne senin için döneceğim Gitmenin hası dönüşsüz olanıdır Hayat, kapıyı yardımsız açabilecek kadar büyüttü gitmeye teşne kollarımı

Bir yanı hep gidende kalırmış terk edilenlerin Seni bırakmadan senden geçiyorum, senin için, sana rağmen Varlığım beceremedi, bari yokluğum öğretsin özlemeyi

Gitmek, yıkılan duvarlarımızı yeniden yapmaktır kendi yıkıntılarımızdan Nereye gideceğim değil, neye varacağım meçhul Bu yüzden gelme içime İçim kalabalık ezilirsin Gelme; yüzümün gülmeyen yalnızlığı Ve affet beni yalnızlığım; seni de terk ediyorum Terk etmek, katiline özgürlük sunan bir cinayettir Kendimi uzaklara kilitliyorum Bir gün gerçekte terk edilenin kim olduğu sorulduğunda cevap olarak kendimle karşılaşacağımı da biliyorum Yine de gidişime sadık kalarak, durgun bir göle düşüp kimliğini kaybeden olmak yerine, toprağa sertçe çarparak ölen ama ardında umut tomurcukları yeşerten bir yağmur damlası olmayı seçerek gidiyorum Hoşça kal sevgili! Var olan gerçek şu ki ben gittim, sen kaldın; Biraz aşkta, biraz geride, en çok da bende İzlerin hep var Peki sen sende var mısın ben- de kaldığın kadar?

Kahraman Tazeoğlu

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com