![]() |
İnan Yada İnanma |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İnan Yada İnanmaİnan Yada İnanma Yazısı - İnan Yada İnanma Sıla Paylar - Sıla Paylar Yazıları Sıkıcı bunaltıcı ve zor bir sabaha uyanmak nedir bilir misin arkadas,sevdiklerinden uzak,güne yalnız başlamak ,sessiz nefesler almak,sesin cıkmayacak sanmak nedir bilir misin? sorumlulukların oldu mu hiç senin,yapmak zorunda oldugun yapmadıgında hayatını cekilmez kılacak sorumluluklardan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ifadelerinin kelimelerinin ulastırmak istediklerinden çok , alakasız insanlara ulastıgını hiç yaşadın mı sen?kalitesiz uykuların oldu mu hiç,2 dakika da bir sabah olsun umuduyla gözlerini diktin mi hiç tavana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama bunları sana mesaj olsun diye yazmıyorum,hani sordum ya sana ,haykırmak isteyipde sustun mu hiç diye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kulaklara değil yüreklere akan bir cıglık bu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kimi zaman neler gizlenir gülen gözlerime,kimi zaman ne fırtınalar kopuyordur bedenimde;yüreğimde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Artık önemi yok suskunlugun,yalnızlıgın,haykırısların ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hayattan birşey beklemiyorum artık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bilirim saçma bulacaksın cümlelerimi,bilirim belki de hiç okumayacaksın bile ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() inan hiç önemi yok hiçbişeyin,önemi yok çünkü artık biz arkadas değiliz ki ![]() ![]() bana sevgi ile bakan sen yoksun ki ![]() ![]() ![]() hafta sonları sokaklarda gezip tozdugum sen yoksun ki hayatımda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yakından uzak olmak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dilerim bi gün gelir birilerine de bana baktıgın gibi _eskiden_ gözlerinin içi gülerek bakarsın hep mutlu ol be arkadaş ![]() ![]() Sıla Paylar |
![]() |
![]() |
|