Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gitmek

Gitmek 2

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gitmek 2

Gitmek 2 Yazısı - Gitmek 2 Kahraman Tazeoğlu - Kahraman Tazeoğlu Yazıları

Giderken geriye bakılmaz Geriye bakılmışsa o gitmek olmaz Unutmaya kalkan bir trendir gitmek Ve çok çok uzaklara gitmelidir giden; yakınındayken uzak kalmak daha hüzünlüdür zaten Giderken de öğrenebilir insan geride hiçbir şey bırakmamayı, geride kalarak gidilmediğini Gitmeyi öğreneli çok oldu be sevgili İyi bilirim içimdeki büyük patlamaların kaçınılmaz hasarlarını Varmak değil, gitmek istiyorum sadece; nasılı olmayan bir soruya, nedeni olmayan bir cevap gibi Gidiyorum artık Düşüm, düşüşüm oldu Bu acıdan başka bir acıya taşınıyorum; geçmişimde izi kalmış terk edilme yaralarını sende açarak…

Doğrudur bazen gitmek; dönmelerin kalmaları kalmamışsa eğer Yalnızca ölüler yalnız gider sevgili Aklımın çözemediğini ayaklarım çözecek ve bir ölü gibi geçip gideceğim üstünden Islak bir elin farkında olmadan kuruyuşu gibi silineceğim hayatından

Kalmak roldür, bazen zorlama! Göç gözlerde başlar, bakma! Keşke kendimi bırakıp gidebilseydim; ama şimdi sadece gitmişliğimle kalacağım aklında Bilirim; varacağın yeri zorlaştıran aradaki menzil değil, geride bıraktıklarınla aranda giderek açılan mesafedir Ve gitmek yavaş öldüren bir zehirdir Kalmaya bir neden bulamadığımdan değil, gitmeye esaslı sebeplerim olduğu için gidiyorum sevgili Bu yüzden dönmemi bekleme benden Zaten o dönüş de gerçekçi olmaz; bir daha gitmeyeceğime olan inancı da beraberinde getirmedikçe

Sen de git hadi! Gidelim birbirimizden; sanki gitmesek kalabilecekmişiz gibi…

Yeni hayatlar görmeye değil, gördüklerimi unutmaya gidiyorum sevgili Gözyaşımdaki sessizliğin nefesinden, yağmurumdan tanırsın beni Kendi ömrümden cayıyorum ve ömrüm uzun bir cenaze törenine dönüyor Yıllar geçiyor ve yaşlandıkça geleceğe daha meraksız, geçmişe daha özlemli oluyor insan Bu yüzden unutma beni

Geride bıraktıklarını değil, giderken götürdüklerini yaşar giden; ilki de kalana kalmıştır bu yüzden Kalamam; gittiğim her yer kaldığım yer olduğu sürece Bisikleti ilk kez süren birinin gitmeyi öğrendiğinde düşmemek için hep pedal basması gibi bir şey bu Son notası duyulmayan her şarkı, hiç bitmemiş gibi gelir insana değil mi?

Ey geride kalanım! Yaralarında çağlıyorken kan; sen, gittiğim yolların benden hesap sormadığını san!

Kahraman Tazeoğlu

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com