Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşk, gizli

Gizli Aşk

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gizli Aşk

Gizli Aşk Yazısı - Hikaye Örneği - Yaşamdan Hikayeler - Yalnızlık Hikayesi - Hayat Hikayeleri - Aşk Hikayeleri

Gizemli Aşk

Bir gün arkadaşlarla okulda otururken yanımızdan geçti Daha ismini bile bilmiyordum arkadaşım bana ‘’sen onu gerçekten seviyor musun ?’’ diye sordu Zaten ne olduysa o andan itibaren oldu Niye böyle bir şey söylediğini sordumbana ‘’ hiiiç’’ dedi adeta rüzgar gibiydiona bakarken dalıp gidiyordum, sırada ondan gözümü alamıyordumNeyse günler geçtisonra başkası da duymuşismi lazım değil bana ‘’onun çıktığı var…’’ dedi Bütün hayatım bitmişti …

sonra haftalar geçti Bana çıkma teklifi etti Benimde işim vardı daha tadını bile çıkaramadan ‘’evet’’ dedimonunla çıkıyordumbuna ama inanamıyordum Neyse biz buluşmaya parka gittikbirlikte oturduk

Çok heycanlanmıştım bakışları yüreğimi ısıtıyordu…bana ‘’seni seviyorum’’ dedi Ben utançtan bayılacaktımneyse bu böyle sürdü…

Okul çıkışları beni evime kadar takip ediyorduuzaktan uzaktan bakışıyorduk Ben eve geldiğimde hep arıyordumonsuz bir dakika bile bana bir ömür gibi geliyordu… Fakat sonra ayrıldıkniye mi ? çünkü beni severek çıkmamıştı Başkaları aracılığıyla çıkmıştı Ben de bunu biliyordum zaten Onu gördüğümde içim yanıyorduama sonra alıştımher şey bitmişti bunu nihayet kabullene bilmiştim

Tam unutmuştum ki…

Bugün(15032008) yine onu gördüm hem de bir başkasıyla…

Dünya başıma yıkıldısarmaş dolaştıyanımda arkadaşlar vardıçok kötü oldumama bozuntuya vermedimama içim yanıyordu…

Anlamıştım ki onu hala seviyorum…Lanet olsun ki SEVİYORUM!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com