![]() |
Değiştim Ben Sevgilim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Değiştim Ben SevgilimDeğiştim Ben Sevgilim Yazısı - Değiştim Ben Sevgilim Tuna Kiremitçi - Tuna Kiremitçi Yazıları Bana bir şans ver dedi adam: “Sana artık aynı kişi olmadığımı ispatlayayım ![]() Kadının gözleri inançsız bakıyordu: “Nasıl olacakmış o?” “Sadece biraz zaman ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir kıyı kahvesindeydiler ![]() ![]() ![]() “Bu lafları çok duydum” dedi kadın ![]() “Biliyorum ![]() ![]() ![]() “İnsanlar değişmez ![]() ![]() “Tamam işte!” dedi adam, gözlerinde acayip bir parlamayla: “Artık insan değilim ben!” Kadın tedirgin olmuştu: “Ne demek istiyorsun?” “Dur hemen göstereyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “Lütfen kes şunu!” dedi kadın: “Beni korkutuyorsun!” Adam onu duymuyordu ![]() ![]() ![]() Dehşete kapılmıştı kadın ![]() ![]() Tüylü, rüzgârla oynayan, bembeyaz şeyler ![]() Adam titredikçe o beyaz şeyler bir çift kanata dönüştü ![]() ![]() Şimdi sadece kadın değil, kahvedeki herkes şaşkınlıkla bakıyordu ![]() Kanatlar son şeklini aldığında, adamın titremesi de bitmişti ![]() ![]() ![]() “Demiştim sana” dedi: “Değiştim ben sevgilim ![]() Kadın çekinerek uzanıp dokundu adamın kanatlarına: “Ben ![]() ![]() ![]() ![]() Adam “Ne güzeller, değil mi?” dedi övünerek: “Ne kadar şahaneler ![]() ![]() ![]() “Sana bir şey söylemem lazım” dedi kadın ![]() “Hele uçmaya başladığımda o kadar güzel oluyorlar ki ![]() ![]() “Söyleyeceğim şey önemli ![]() ![]() ![]() Ama adam dinlemiyordu: “Bazen ayna karşısına geçip saatlerce seyrediyorum ![]() Sonunda kadın dayanamadı: “Ben başkasını seviyorum Muzaffer ![]() Söz bomba gibi düşmüştü kanatlarla kadının arasına ![]() ![]() Acı verici sessizliği adamın sorusu bozdu: “Senin için yaptığım onca şeyden sonra ha? Peki ama kimi? “Kendine değil, bana âşık birini ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra cevap beklemeden kalktı, arkasına bile bakmadan yürüdü gitti ![]() ![]() ![]() O boynu bükük otururken garson geldi: “Abi, güzelmiş kanatlar ![]() ![]() ![]() “Değil mi?” diye coşkuyla cevapladı adam: “Sen onları bir de havada göreceksin!” Sevmek: Bir başkasına kanat hediye etmek ![]() Tuna Kiremitçi |
![]() |
![]() |
|