Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
değiştim, sevgilim

Değiştim Ben Sevgilim

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Değiştim Ben Sevgilim

Değiştim Ben Sevgilim Yazısı - Değiştim Ben Sevgilim Tuna Kiremitçi - Tuna Kiremitçi Yazıları

Bana bir şans ver dedi adam: “Sana artık aynı kişi olmadığımı ispatlayayım

Kadının gözleri inançsız bakıyordu: “Nasıl olacakmış o?”

“Sadece biraz zaman Çok değil Pişman olmayacaksın

Bir kıyı kahvesindeydiler Hafta içi olduğundan, fazla kimse yoktu Boğazdan bir gemi geçiyordu; uzaktan, uzaklara

“Bu lafları çok duydum” dedi kadın

“Biliyorum Ama inan bu sefer farklı Ne kadar değiştiğime inanamayacaksın

“İnsanlar değişmez Bunu bana sen öğrettin

“Tamam işte!” dedi adam, gözlerinde acayip bir parlamayla: “Artık insan değilim ben!”

Kadın tedirgin olmuştu: “Ne demek istiyorsun?”

“Dur hemen göstereyim” dedi adam ve titremeye başladı Titreme giderek yükseldi, ürkütücü bir hal aldı Sara krizi geçiriyordu sanki

“Lütfen kes şunu!” dedi kadın: “Beni korkutuyorsun!”

Adam onu duymuyordu Titremeye devam etti Titrerken sırtından bir çatırtı duyuldu

Dehşete kapılmıştı kadın Derken adamın omuzlarından yükselen şeyleri fark etti

Tüylü, rüzgârla oynayan, bembeyaz şeyler

Adam titredikçe o beyaz şeyler bir çift kanata dönüştü O kadar büyüdüler ki, adam masayla sandalye arasına sığmadığından ayağa kalkmak zorunda kaldı

Şimdi sadece kadın değil, kahvedeki herkes şaşkınlıkla bakıyordu

Kanatlar son şeklini aldığında, adamın titremesi de bitmişti Peçeteyle sildi alnındaki teri Kanatları toplayıp oturdu yerine

“Demiştim sana” dedi: “Değiştim ben sevgilim

Kadın çekinerek uzanıp dokundu adamın kanatlarına: “Ben Ne diyeceğimi bilemiyorum

Adam “Ne güzeller, değil mi?” dedi övünerek: “Ne kadar şahaneler Sanki birer sanat eseri Onlara sahip olmak için çok uğraştım Ama değdi sonunda!”

“Sana bir şey söylemem lazım” dedi kadın

“Hele uçmaya başladığımda o kadar güzel oluyorlar ki Meğer beni göstermeyen bunlarmış

“Söyleyeceğim şey önemli

Ama adam dinlemiyordu: “Bazen ayna karşısına geçip saatlerce seyrediyorum İnsanı büyülüyorlar!”

Sonunda kadın dayanamadı: “Ben başkasını seviyorum Muzaffer

Söz bomba gibi düşmüştü kanatlarla kadının arasına Dünya durmuştu sanki

Acı verici sessizliği adamın sorusu bozdu: “Senin için yaptığım onca şeyden sonra ha? Peki ama kimi?

“Kendine değil, bana âşık birini” dedi kadın

Sonra cevap beklemeden kalktı, arkasına bile bakmadan yürüdü gitti Adam çaresiz bakakaldı arkasından Kanatlarını toplayıp küçüldü sandalyesinde, ne yapacağını bilemedi

O boynu bükük otururken garson geldi: “Abi, güzelmiş kanatlar

“Değil mi?” diye coşkuyla cevapladı adam: “Sen onları bir de havada göreceksin!”

Sevmek: Bir başkasına kanat hediye etmek

Tuna Kiremitçi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com