Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
allahım, yardım

Allahım Sen Yardım Et.

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Allahım Sen Yardım Et.

cin çağırma - cin çarpması - şıh - şeyh

Henüz 8 Yaşındayken Evimiz Taşınmıştı Yeni çevre Yeni Arkadaşlar Alışma Zamanında Mahallede Bir çoçuk Tutturmuş Cin çagıralım Yok Onlarla Arkadaş Olalım Diye Tutturdu Tabi Coçuk Aklı Bende Tamam Dedim Akşam Oldu Mumlar Filan Bahçede çagırmaya Başladık Ama Ne Gelen Var Ne Giden Bende Vazgeçtim Gelmiyolar Işte Zaten Gelselerdi Kavga Edecektim Ben Sevmem Böyle şeyleri Diye üstüne Bide üstüme Gelince Arkadaşlar Küfür Ettim Cinlere Herkes Evine Dağıldı O Gece Bir Rüyanın Içindeydim Evde Herkes Bir Odada Ben Başka Odada Onların Yanına Gitmek Isterken Koridorda Beni Bişey Yakaladı Ve Hızlıca Duvarlara çarpmaya Başladı Her Tarafım Kan Içinde Annemin Yanına Gıdıp Anlattım rüyamın içinde çıktı Baktı Bişey Yok üstelik Kanıda Sadece Ben Görüyordum Sabah Uyandım Arkadaşlara Sordum Gece Bişey Oldu Mu Diye Herkes Yok Dedi Bana Da Sordular Bende Yok Dedim Bi Daha Cağıralım Mı Deyince Sevmiyom Boşverin Dedim Kimseye Anlatamadım Fakat Aynı Ruyayı Her Gece Yaşamaya Başladım 1 Degil 2 Degil 3 Degil Tam 4 Ay Oldu Hala Devam Hergece Aynı şekilde Sonra Beni şıh Diye Tabir Ettiğimiz üfürükçülere Götürdüler Fakat Ne Fayda Hala Devam Kafayı Tırlatmam Yakın Sonra Birine Daha Gittik Oturdum Anlattım Bana Sana Bi Muska Yazım Bir Daha Gelmezler Dedi Taktım Boynuma O Gece Gelmedıler Ondan Sonrakı Gecede Ondan Sonrakı Gecede 1 Ay Olmuştu Ve Hala Yoktular Gittiklerini Düşünüp çıkardım Boynumdan O Gece Yine Geldiler Ve O Kadar Hırpalanmıştım Ki Sabah Yatağımdan Kalkamıyordum Tekrar Taktım Muskayı Yaşım 13 Olana Kadar Da Hiç çıkarmadım O Yaşımdan Sonrada Korkmadım Gelirler Diye Gelmediler Korktuğum Için üstüme Geliyolarmış Eminim şimdi Yine Izliyolar Ama Bu Defa Biliyolar Ki Ben Korkmuyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com