Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
melekler, şehri

Melekler Şehri

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Melekler Şehri

Melekler Şehri Yazısı - Yalnızlık Hikaye Örneği - Yaşamdan Hikayeler - Yalnızlık Hikayesi - Hayat Hikayeleri
MELEKLER ŞEHRİ

Gecenin bir yarısında uyandı Saatine baktı 02:45Halbuki bu saatte pek uyanmazdı Bir el boğazını sıkmıştı sanki Kalktı, evin içinde dolaşmaya başladı

Birer birer odaları açtı, baktı bir ses bir gölge aradı Bulamadı,kolundaki saatin tiktakları, içindeki çarpan kalbin dışında ses yoktu etrafta Yatağına döndü, başucunda duran bardaktan bir yudum su aldı Hala ürperiyordu Neydi gecenin bu saatinde onu ürperten, tedirgin edenUyumaya çalıştı, bir o yana

bir bu yana Olmuyordu, yastığıyla yaptığı kavga boşunaydı Galip gelen gece oldu

Başladı geceyle konuşmaya Bulmuştu, az ötesindeydi işte Melekler Şehri (CİTY OF ANGELS) Camdan vuran ışık üzerinde harikalar yaratmış, tavanda renkli

gölgeler oluşmuştu Gülümsedi, bulmuştu işte Açtı bilgisayarını, cd surucusune koydu ve film başladı

Küçük Kız : Melekler rüzgarı hisseder mi?

Melek : Hisseder ama sizin hissettiğiniz

anlamda değil

Küçük Kız :Peki meleklerin kanatları var mıdır?

Melek : Evet küçük kızların

Küçük Kız : Rüzgarın dokunuşunu yüzümde

hissedemedikten sonra kanatlar ne işe yarar?

Melek :

Düşündü , düşündü çok takılmıştı bu sozlere Ne zaman Mavi' yi düşünse, üzülse aklına gelir olmuştu Tam da

o anda kulağında çok sevdiği nağmeler olmaz mı?(emilia Twist of fate) onun da öyküsü ilgicti Bir filmden bir klibe gitmişti aklı Kız melekdi yine, kanatları vardı üstelik Sevgilisini görüyor, ona

dokunmak istiyor, ama olmuyordu Sevgili bir tüy buluyor, bakıyor geçiyordu Melek kız ağlıyordu, o da rüzgarın dokunuşunu hissedemiyor, Melekler Şehri' n de yaşıyordu

"hay allah" dedi kendi kendine yine Saatine baktı tekrar sanki zaman çok umurundaydı o an " Daha sabaha

çok var" dedi Film devam ediyordu Gözyaşları kendiliğinden akıyordu Ruhunun ikizi olduğuna inanıyor ama

ona ulaşamıyordu Bir yerlerde geceyken, bir yerlerde sabah oluyordu "Kaderi zorlamamak lazım" dedi kendi

kendine Kapattı bilgisayarı, kitabını aldı uzandı yatağına Müziğini açtı, geceye , şiire daldı Yeni güne yeni duygularla çoktan geçmişti

Birden uyandı Şaşırdı, çoktan sabah olmuştu Elinde karışmış bir kitap, kulağında teki kalmış kulaklık

Kalktı telaşla yatağından Öyle ya çok işi vardı Koşuştururken gözüne telefon çarptı Yanıp sönen iki işareti şaşırdı Şaşkınlıkla açtı, mesajı dinledi

- 02:45 biliyorum uyuyorsun Bilmeni istedim Melekler Şehrini izliyorum şu an Keşke yanımda olsaydın "

- 0315 Son kez rahatsız ediyorum Az önce "twist of fate" dinledim Seni düşündüm yine, İKİZİM İYİ OL, GÜL

OLUR MU?

Hayret etti kendi kendine Gece şaşkınlıkla bakmayı unutmuştu Ürperti oradaydı işte Maviydi, geceydi, kaderi zorlamamıştı Mavi onu yalnız bırakmamıştı Nefesini tuttu, derin bir iç çekti Ah dedi ah Mavi sen yok musun! Gündüz yaşayan gece melek olan

Kapattı, fişini çekti telefonun Giyindi, arabaya bindi, bastı gaza Bir çıkış, ani fren sesi

Gülümsüyordu, oradaydı işte Maviye bakıyordu ama olamazdı Rüzgarı hissedemiyordu döndü arkasına

baktı, sadece iki tüy vardı Gerçek olmuştu ağlıyordu MAVİ Oysa o hala gülümsüyordu Kulağında hala

telesekreterdeki sesi vardı

-İKİZİM İYİ OL, GÜL OLUR MU?

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com