![]() |
Azrailim Olurdun |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Azrailim OlurdunAzrailim Olurdun Yazısı - Hikaye Örneği - Yaşamdan Hikayeler - Yalnızlık Hikayesi - Aşk Hikayeleri - Hasret Şiirleri - Sevgiliye Mekutup Saçlarımın bir türlü şekil almadığı yıllardı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PERİŞANLIĞIM OLURDUN ![]() ![]() Teneffüs aralarında guruplaşarak oynadığımız yakan toplarda hep senin yanındaydım, sen bunu anlamazdın ![]() ![]() ![]() DELİLİĞİM OLURDUN ![]() ![]() Oysa senin için ayırdığım fazla bir kağıdım hep vardı, fazla bir silgim, daha doğrusu silgimin yarısı, en önemlisi o çocuk yüreğim, o aslan gibi yüreğim!! Her gün bin lira haçlığım vardı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() FAKİRLİĞİM OLURDUN ![]() ![]() Halil'le kavga ederdim hep ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ECELİM OLURDUN ![]() ![]() Artık biriktirdiğim harçlıklarla aldığım gofretleri yalnız kendim yiyordum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() AZRAİLİM OLURDUN ![]() ![]() ve senin için Hayat Bilgisi kitabımın arkasına yazdığım ilk söz: “Ben seni bir türlü alamadığım gazozdan daha çok seviyorum” Aylar biraz ilerledikten sonra harçlığıma biraz zam yapılmıştı; ama ben yine gazoz alamıyordum ![]() ![]() ![]() ![]() ÖLÜMÜM OLURDUN ![]() ![]() kal ya da gitme |
![]() |
![]() |
|