![]() |
Paşa Gönlün Bilir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Paşa Gönlün BilirPaşa Gönlün Bilir Yazısı - Paşa Gönlün Bilir Filiz Çelik - Filiz Çelik Yazıları Paşa gönlün bilir ![]() ![]() ![]() ![]() Bir yalan da sen ol ,bir zaman da sen ol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve hiç bir zaman bilemezsin ki yüreğimdeki soyut ve yangın çiçeğin gözyaşı yangınlarının seni sonsuza değin yakıp da kül edmeceğini ve bilemezsin ki ,boynumun bükül-müşlüğünü bilemezsin işte ![]() ![]() Paşa gönlün bilir ey suskun Mecnun ![]() ![]() ![]() ![]() Seven yüreğimin tazyiki altında ezilmekten bir an olsun korkma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Paşa gönlün bilir ey suskun Mecnun ![]() ![]() ![]() Oldurmak mı haşa ! Olmayana Ağlamaktı ,olmayana yanmaktı benim kisi bana hiç gelmeyeni beklemekti ,yosun tutmuş denizin taşlarına bakarak ,sırtımı sıvası dökülmüş duvarlara yaslayarak duman altı olmaktı çaresizliğinde kuytu gecelerin, olmasa da umut etmekti ![]() ![]() ![]() Paşa gönlün bilir ey suskun Mecnun ![]() ![]() ![]() Ben kimim? Neyim ?Neredeyim ve düşünüyorum ?Şu an ne yapıyorum? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yüze gülmek bir parçacık da olmak güzeldir değil mi ?Bölünmüş yasaklı sevdalarından selama durmak ve avuntusuz hesaplar içinde avutmaya çalışmak ![]() Paşa gönlün bilir ey suskun Mecnun ![]() ![]() ![]() Ne mantıkla ne de hayal ile bir araya gelmem merak etme ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Paşa gönlün bilir ey suskun Mecnun ![]() ![]() ![]() Bu kanayan yara g'özde toprakla son bulacak ![]() ![]() ![]() ![]() Kabrimde güller açacak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen rahat ol ![]() ![]() ![]() Ey suskun Mecnun ![]() ![]() ![]() Dünya durdukça sen çok yaşa ,elemlerden uzak gökyüzü kadar ferah umut kadar gerçek okyanus kadar büyük kalbinle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevilmek kadar güzel sevmek kadar özelsin ![]() ![]() ![]() Filiz Çelik |
![]() |
![]() |
|