![]() |
Sen Gülmeye Devam Et Ey Sevgili |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sen Gülmeye Devam Et Ey SevgiliSen Gülmeye Devam Et Ey Sevgili Yazısı - Sen Gülmeye Devam Et Ey Sevgili Filiz Çelik - Filiz Çelik Yazıları Hatırlar mısın ey sevgili ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve ben yüreğimin sonsuz limanın da seni kayık diye çeker ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ağır gelmem sana taşırım seni ve sonsuza dek yüreğimle yaşarım seni ey sevgili ![]() ![]() ![]() Dağıtmam gönül hücreni zerreni israf etmem ![]() Dem vururum seninle ağaran şafaklara ,göz bebeklerinde yudumlarım sevdayı incitmem asla seni ey sevgili ![]() ![]() Seni senden alırım demiştim ![]() ![]() ![]() Artık kaçabileceğin bir mesafe yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönül evimi sana güllerle süsledim ve sana şiirlerle süslendim ![]() Yüreğine asırlık imza attım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sende tarih yazdım ![]() ![]() ![]() ![]() Sende zemzem suyu oldum ![]() Ve seni senden çok düşündüm ve seni senden çok sevdim ey sevgili ![]() ![]() ![]() Ve sen hep gül kaderin olacağım demiştim sana ![]() ![]() ![]() Devrim yaptım yüreğinde ,küllerimi savurdum yüreğinin toprağına Günlerce ,aylarca ,yıllarca peşinden koştum Ve seni senden alacağım demiştim Hadi şimdi kaç kaçabilirsen Kaçamazsın ey sevgili ![]() ![]() ![]() Bak işte nasılda kaderin oldum ![]() Seni seviyorum kanımda ,canımda her anımda solumda sağımda gecem de gündüzüm de dakikalarımda saliselerimde yalnızca sen varsın ![]() ![]() ![]() Sonsuza dek yüreğine imzamı attım Buyur bu yürek senin ve sen diye çarpıyor ey sevgili ![]() ![]() ![]() Hatırlar mısın ey sevgili ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Filiz Çelik |
![]() |
![]() |
|