![]() |
Seni Çok Seviyorum Kalbim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seni Çok Seviyorum KalbimSeni Çok Seviyorum Kalbim Yazısı - Seni Çok Seviyorum Kalbim Filiz Çelik - Filiz Çelik Yazıları Dayan kalbim diyar-ı dertte nice öksüzler var ![]() ![]() ![]() ![]() Dayan kalbim sırtına saplanan bıçağın acısına ![]() Dayan kalbim çamura düşen altının değer kaybettiğini hiç gördün mü ![]() ![]() ![]() Dayan kalbim arkandan konuşanların yüzsüzce yüzüne gülerek dost gibi görünerek kendi yalnızlık hamurunda yoğrulduğunu görmedin mi ![]() ![]() ![]() Dayan kalbim onca çığlıkların içinde yalnız mı sanıyorsun kendini ![]() ![]() ![]() Dayan kalbim sesinin arşı Ala'da yankılanmadığını mı sanıyorsun ![]() ![]() ![]() Dayan kalbim ağladığın kadar da güleceğini bilmiyor musun Dayan kalbim nice güneşlerin battığını ve her batan güneşin yeni bir umut olduğunu hala anlayamadın mı ![]() ![]() ![]() Dayan kalbim nice yağmurların toprağa düşüp te yeşile hayat verdiğini ve doğanın yemyeşil filizlendiğini bilmiyor musun ![]() ![]() ![]() Dayan kalbim acılar olgunlaştırır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dayan kalbim dünya yüzünde hasıl olmayan mutlulukların ahretin cennetlerinde gizli olduğunu hiç okumadın mı ![]() ![]() ![]() Dayan kalbim gecenin gündüzün bir anda sürprizlerle dolup ta seni sevinç yağmurunda ıslatmayacağını bile bilir misin ![]() ![]() ![]() Dayan kalbim titresen de gecenin koynun da ayaklarında prangalar ellerinde kelepçeler olsa da bir gün hakiki özgürlüklerin vuku bulacağını idrak edemiyor musun ![]() ![]() ![]() Dayan kalbim arşı Ala'da gizli açık ne varsa başına ne gelirse gelsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dayan kalbim hiç bir şeye boyun eğme ,düşsen de kalkmasını bil ![]() ![]() ![]() Dayan kalbim kırılsan da ,incinsen de ,yorulsan da ,darılsan da ,ayrılsan da tüm sevdiklerinden ve sevenlerin seni tek tek terk etse de yine yıkılma yine ayakta kal ![]() ![]() ![]() Dayan kalbim arşı Ala'ya yazdığın mektuplar okunmuş ve hak terazisinin mutluluk kefesine belki çoktan konulmuştur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dayan kalbim umut çiçeklerin hep yeşersin ,şunu da unutma ki bir beşersin ![]() ![]() ![]() Dayan kalbim gönül dağında çıktığın yokuşta öylece kalsa da ayakların rahman atın gelip seni sonsuz aşkın diyarına bir götüreceğini asla unutma ![]() ![]() ![]() ![]() Dayan kalbim dünya bir hızla dönerken kimisi doğup kimisi ölürken ,kimisi ağlar kimisi gülerken ,hayatın yalnızca bir iyilik ve sevgi olduğunu unutma ![]() ![]() ![]() Dayan kalbim seni sevmediğin insanları da sevki ''Sevmenin yaratan da olduğunu yaratn dan dolayı yaratılanı sevmek gerektiğini de unutmayasın'' ![]() Dayan kalbim'' Vardan öte bir var var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dayan kalbim yaratan her şeye kadirdir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dayan kalbim yalnızlık diye bir şey yoktur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve dayan kalbim her şey bir gün hak ettiği değeri bulur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dayan kalbim titrek namede beste olsan da ,yanık bir seste olsan da ,bir garip aşkla aheste olsan da ![]() ![]() ![]() ![]() Dayan kalbim hayat güneşin hiç solmasın ,yüzünden gülücükler eksik olmasın ![]() ![]() ![]() Ey kalbim hep sev ,herkesi sev ve sevginin yüceliğini dünyaya haykır ![]() ![]() ![]() Unutma ey kalbim hayat sevince güzel ![]() ![]() ![]() İyi ki varsın kalbim seni seviyorum ![]() ![]() ![]() Ey kalbim ![]() ![]() ![]() Hey kalbim ![]() ![]() ![]() Yavaş ol kalbim ![]() ![]() ![]() ![]() Çarpıyorsun hızlı hızlı Çok yaşa çok yaşa kalbim Ve seni çok seviyorum kalbim Eyvallah kalbim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ah kalbim Hey kalbim İyi ki benim kalbimsin Ve ben seni çok seviyorum kalbim ![]() ![]() ![]() Çok şükür seni yaratana ey kalbim ![]() ![]() ![]() Filiz Çelik |
![]() |
![]() |
|