![]() |
Sorgulanan Niçinler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sorgulanan NiçinlerSorgulanan Niçinler Yazısı - Sorgulanan Niçinler Hasan Binbuğa - Hasan Binbuğa Yazıları Neresinden başlayayım bilmiyorum ki, neresinden; özlemlerin, bekleyişlerin, hasretlerin buğulanan demlikteki dem gibi, demlenmeye bırakıldığı gurbet gecelerinin, yanaklara düşen yorgunluğunu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben de öyle düşünmüştüm zaten ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üzülmeyin be, sanki tek gözleri buğulanan bizler miyiz ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biliriz ki, geçmiş de o kadar renkli geçmemiştir tabii ki, ama kişiler, maziyi paklaştırmayı, pastel boyalarıyla sıvazlamayı nedense çok severler ![]() ![]() ![]() ![]() Siz de, eğer ki mutsuz, umutsuz, bitkin hissediyor ve çıkar bir yol bulamıyorsanız, öncelikle sizi yaratana yürekten, ama öyle bir içten gelerek bağlanın ki, sizi ferahlatıcı iklimiyle kucaklasın ![]() ![]() ![]() Bir de içteki kirlenen, kömürleşen duyguların, göz pınarlarındaki kevser damlalarıyla yıkanması, ümitsizliğin yalınayak sizden uzaklaşması için tek seçenektir ![]() ![]() ![]() Umutsuzluğun devriyeyi gezdiği sökün eden bir gece pınarından, duyması ihtimal dışı olan bütün yüreklere selam olsun ![]() ![]() ![]() Hasan Binbuğa |
![]() |
![]() |
|