Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilme, sevdiğimi

Bilme Seni Sevdiğimi

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bilme Seni Sevdiğimi

Bilme Seni Sevdiğimi Yazısı - Hikaye Örneği - Yaşamdan Hikayeler - Yalnızlık Hikayesi - Aşk Hikayeleri

Bilme Seni Sevdiğimi

kal ya da gitme

sevda yasaklara tutsak oldu

Seni sevmesi ne güzel; ama sen bunu bilmeyeceksin!!! Senin için sıradan biri olacağım ben…

Ben senin için delirirken, sen benden bihaber olmalısın!

Seni sevmesi ne güzel Sen bunu bilmeden… Arada bir göz göze gelmek ve neden sonra anlarsın diye gözleri kaçırmam, anlamsız bir acelecilik sarması bedenimi, hazan mevsimini, hani o kasvetli havaları sevmem, Onur Akın’dan “seviyorum seni” yi dinlemem ellerim cebimde, adın dilimde hoyratça ve yalnız dolaşmam…

Hepsi senle güzel, ama sen bunları bilmeden… Saf aşkın en doruk noktası bu işte: Ben senin için deli olup gebermeliyim ve sen bunun için kılını bile kıpırdatma…

Seni sevdiğimi bilme… dahi iyi…

Bilme her gece rüyalarıma girdiğini, bir paket sigarada dumanını içime çektiğimi,seni ciğerlerime hapsettiğimi, sigaramı ve bütün ömrümü bitirmeni, acı çekmemi, ağlamamı çocuklar gibi, sarhoş olmamı zil zurna, bir karasevdanın karamsarlığında boğulup gitmemi, yani sevdamı, yani ömrümü, yani seni

Bilme

Bilme daha iyi bu sevda…

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com